Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek férfi szemmel ciki, ha egy nő már az első időszakban sem hord tangát?
Figyelt kérdés
2020. jan. 19. 21:00
11/14 anonim válasza:
Nem ciki, de nem nagyon reménykednék benne, hogy sok izgalmat fogunk átélni.
12/14 anonim válasza:
Én soha életemben nem hordtam tangát, gyűlölöm, tényleg csak néha-néha vettem fel, pl. vékony nyári világos lennadrág alá. Nem higiénikus. Sosem volt ebből problémám. Itthon viszont, mikor tudom, hogy szex lesz, szívesen várom ilyenben, de utcára, programokra nem megyek el benne. Mondjuk nálunk akkor sem volt gond soha, ha épp pizsiben voltam, egyetlen pasit sem akadályozott a szexben, bevallom eszembe sem jutott agyalni azon, hogy totál gáz vagyok, mert nem hordok tangát. :D
13/14 anonim válasza:
Varjunk, szerinted a tanga a csinos fehernemu szinonimaja?
Brazil nyomornegyed meg nyocker.
14/14 anonim válasza:
Jó ég, hová süllyedt a világ... ma már megfordul valaki fejében hogy ciki nem tangát hordani... hát ezzel inkább ne dicsekedj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!