Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megéri prostival elveszteni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri prostival elveszteni?

Figyelt kérdés

Nem kellek egy nőnek sem maximum olyanoknak akik nagyon rosszul néznek ki. És azért én jó nőkkel akarnék szexelni. Ezért gondoltam elvesztem prostival.

Vélemények?

19/F

2020. jan. 19. 18:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
97%
ha csak a testiség érdekel akkor persze,ha valaki különlegeshez szeretnéd kötni,akkor keress valakit akivel "élménnyé "teheted. mellesleg baromi nagy marha aki bármilyen indokból lenéz egy örömlánnyal való aktust,kismillió embert tettek férfivá ezek a lányok. te meg kérdező ne válogass,lehet másnak te sem vagy egy matyó hímzés...
2020. jan. 19. 19:32
 12/15 anonim ***** válasza:
74%
Unokaöcsém 17 volt amikor elvittem egy fizetőshöz. Onnantól egy kúrógép lett.
2020. jan. 19. 19:41
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem éri meg a legelsőt prostival csinálni. Viszont időközben érdemes lehet egy nagyobb összeget rászánni egy fullos prostira, ha nem tudsz igazán fullos csajt nagy mellekkel megdöngetni, én is így tettem, mert erre vágytam. De a legelsőt saját hódításból csináld, mert úgy sokkal nagyobb élmény, prostival inkább csak szánalmasan fogod érezni magad.
2020. jan. 20. 12:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Megéri! Én is prostival vesztettem el. Megbeszéltük, hogy ő lesz az első, türelmes volt, kedves, de nem lekezelő. Nem bántam meg!
2020. jan. 20. 14:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Én csomó nőnél bepróbálkoztam. Nekem megérte kifogtam pár normálisat, azt hiszem. De veszélyes is lehet, nem tudod ki futtatja, ott van e valahol. Szóval ha mázlid van van egy jó napod, ha meg nem akkor rá de nagyon durván. Egyébként tényleg lélek ölő.
2020. febr. 4. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!