Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat vesztettem ha eddig sosem volt részem rendszeres szexben?
Figyelt kérdés
Tehát barátnőm nem volt eddig. A szüzességemet is csak 20 évesen vesztettem el, azóta meg csak párszor volt alkalmam szexelni.
Sokszor arról álmodozom hogy van barátnőm akivel rendszeresen együtt vagyunk, de sajnos ez csak egy álom. Nem találok barátnőt.
Sokat vesztettem eddig? Most nem csak a szex szempontjából hanem amúgy is.
2020. jan. 18. 21:46
1/7 anonim válasza:
Attól függ, te hogyan éled meg
20F
2/7 A kérdező kommentje:
Rosszul, sokat vagyok szomorú emiatt.
2020. jan. 18. 21:53
3/7 anonim válasza:
Nem vesztettél semmit, de tehetsz ellene. M3nj csajozni, bulizni.
L
4/7 anonim válasza:
Nem gondolnám, hogy sokat vesztettél, de tényleg az a lényeg, hogy te ezt hogyan éled meg. Fiatal vagy, nem vagy még lecsúszva semmiről, sosem késő tapasztalatokat szerezni :)
5/7 anonim válasza:
Vesztettél vagy sem - ami elmúlt, elmúlt azt nézd ami előtted van! Úgyhogy hajrá, ha már 1x összejött, akkor összejön újra, próbálkozz olyan ódivatú dolgokkal mint az udvarlás, kedvesség stb. - sok sikert, előbb-utóbb mindenki megtalálja amit keres, de ahhoz tenni kell (s próbálkozni) :)
6/7 anonim válasza:
Hány évet is vesztegettél el dugás nélkül?
"Nem találok barátnőt."
Itt mindenki ilyen szerencsétlen szar? Lásd be hogy lófszt sem tudsz nyújtani, ezért nem kellesz a kutyának sem!
7/7 Lacc80 válasza:
Én voltam hasonló helyzetbe és amíg be nem pótoltam így éreztem. Utólaf máshogy látom, de ha nem éled meg, mindig azt fogod érezni, hogy lemaradtál. Ismerkedj neten, ott könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!