Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendszeres edzéstől nőhet a pénisz méret?
Nem!
Ha nőne, akk minden pasi az edzőteremben lenne.
Nem létezik ilyen és más módszer sem.
Farkat növelni nem lehet! 😀. Fogadd el amit kaptál genetikailag
Bár van igazság abban, amit a fentiek leírtak nekem mégis volna egy érdekes történetem ehhez.
Én is foglalkoztam a péniszméretemmel korábban és bíztam benne, hogy előbb utóbb találok valami módot arra, hogy megnöveljem. Ez nem is igazán a partnerem inkább magam felé jelentett volna egy kis plussz komfort érzetet.
Egyszer nemrégiben részt vettem egy igen hosszadalmas 2 és fél hetes városnéző túrán, ahol nap mint nap 4-5 kilómétereket gyalogoltunk hol tűző napon, hol szakadó esőben, de a lényeg szerintem a gyalogláson volt.
A lényeg, hogy mikor hazaértem, csak puszta kíváncsiságból megmértem a péniszem hosszát és 1 cm-t nőtt.
Ez nem vicc és nem kitaláció, tisztán emlékszem az elindulás előtti méretemre még a vonalzón is bejelöltem, erre mikor hazaérek plussz 1 cm.
Magam sem találok erre magyarázatot, de az tisztán levonható konzekvenciaként, hogy valami rövid időn belül megváltozott. Az egyetlen magyarázat, amit találok az, hogy a hirtelen a rendszeressé váló hosszútávú gyaloglás, olyan kardió edzésnek minősült, mely szignifikánsan megnövelte az egész testem vérkeringését, mely aztán a péniszem teltségét megnövelve hozzáadott egy picit a hosszához. Ez lehet egy igen egyedi szerencsés eset, lehet valóban működik, nem tudom de velem megtörtént.
Az egyetlen valid tanácsom az, hogy végezzetek kardio edzést rendszeresen, nem csak a szívnek és az ereknek tesz jót, hanem gyorsítja az anyagcserét, segít a fogyásban, a közérzeten sőt akár a szeméremdombot alkotó zsírréteg eltűnésével is további centiket nyerhettek.
Szóval hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!