Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki nem szereti, vagy nem igényli a nyalást egyáltalán?
Figyelt kérdés
2020. jan. 18. 11:05
11/20 anonim válasza:
A többség szereti - de csak ha jól csinálják. Ettől még van akinél nem "feltétel", de az előjáték viszont igen! (kézzel)
12/20 anonim válasza:
Nehéz kérdés. Ha van nélküle orgazmus, akkor nem kell, ha nem kell mellette szopni (bárcsak), akkor meg boldogan mondanék le róla.
13/20 anonim válasza:
Én nem igénylem. Azért ha a barátom nyalni akar, nem utasítom vissza. De szerencsére nem erőlteti.
14/20 anonim válasza:
Én nem igénylem és nem is szeretem, engem valamiért kifejezetten taszít ha ott nyálas leszek. De minden szex során van orgazmusom, de a nyalás engem mindig is taszított. Adni viszont szeretek orált.
15/20 anonim válasza:
A kisfarku faszik terjesztik ezt a hülyeséget h a nőknek a nyalas a legfontosabb. Na most látjuk h valójában inkább csak elviselik ha muszaj de aki hüvelyi úton el tud menni annak inkább csak nyűg
16/20 Lachesys válasza:
ja csak a nok 80%anak nincs huvelyi orgazmusa :)
17/20 anonim válasza:
15ös. Téged se az eszedért szeretnek. Nem szeretem a nyalást, de attól a csiklómat izgatva kapok orgazmust. Képzeld kézzel is lehet orgazmust okozni a nőknek a csiklójukon nem csak a nyelvvel.
18/20 anonim válasza:
15-ös! Én sem kedvelem a nyalást, pedig nincs hüvelyi orgazmusom. Ujjazás és kézzel történő csiklóizgatás nálam a titok nyitja, úgy lesz fergeteges az orgazmusom.
19/20 anonim válasza:
Elviselik, ha muszáj? Nálam ez a szopásra igaz, azon miért nem akadsz ki, ha valaki muszájból szop?
20/20 anonim válasza:
Nem igenylem, es az ujjazast kifejezetten utalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!