Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mire gondoltok, ha egy formas, noiesen izmos not lattok az edzoteremben igy?
Figyelt kérdés
Sportmelltartoban es legginsben.2020. jan. 17. 23:03
1/9 anonim válasza:
Arra, hogy nekem sohasem lesz ilyen nőm.
3/9 anonim válasza:
Arra hogy lejött edzeni és azért formás a teste mert tesz érte. Utána emelgetem én is tovább a súlyzókat hogy jól nézzek ki, bár nem kigyúrni akarom magam, de a sport amúgy is egészséges :)
4/9 anonim válasza:
Arra, hogyha sokáig sasolom, t×rúg.
5/9 anonim válasza:
Nekem nagyon be jönnek az ilyen nők!
6/9 anonim válasza:
Néha a sírás kap el, ha meglátok egy ilyen nőt. Mert mostanában egy csúnyát sem tudok felszedni, és az ilyen bomba csajok teljesen elérhetetlenek voltak mindig számomra. Ilyenkor csak még szomorúbb leszek, hogy én csak titokban, 10 méterről csodálhatom e szépségeket. 23f
7/9 Á.Zoli válasza:
Arra, hogy edzés közben is csinos akar maradni, mint máskor. Talán még annyi, hogy büszke az alakjára... Ez normális... :-)
8/9 mikeXxX válasza:
Lexarom edzeni megyek! Ha meg szexis nő kell az nem ott lesz azt máshol keresem.
40f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!