Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi farka sosem kemény teljesen, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt , nagyon jól passzolunk, de sajnos már az elejétől észrevettem, hogy merevedési gondjai vannak. Hiába izgatom kézzel/szájjal, nagyon nehezen áll fel neki és ha fel is áll, nem az az igazán kemény, kicsúszik stb. Így is mindig elelvez, de én nem, az aktus picit szerencsetlenkedes. Mit tegyek? 26 éves lány vagyok, nagyon tetszik a férfi, de nekem ez kicsit rossz így. A pasi 38.2020. jan. 17. 15:15
1/11 anonim válasza:
Tesztoszteron szint meres. Ha 15nmol/l alatt van akkor eletmoddal vagy kulsoleg novelni a szintet. Ha elhizott akkor lefogyni, ha nem sportol akkor sportoljon ... tobb zoldseg/gyumolcs, egeszseges kajak, hogy az errendszer jobban mukodjon. Es meg elmehet andrologushoz BPre, ahol van kezeles merevedesi zavarra.
3/11 anonim válasza:
Őszintén:
Nem stresszel valami komoly dolgon?
4/11 anonim válasza:
A merevedési problémáknak két oka lehet: szervi vagy pszichés. A rossz hír, hogy te maximum az utóbbival tudsz bármit is kezdeni, de ott is 90%-ban a pasin múlik az eredmény.
Te csak annyit tehetsz, hogy megértő vagy, nem sürgeted, nem kritizálod, nem hibáztatod, jelzed hogy jó neked és hagysz neki időt, hogy fejben összeszedje magát. A többi sajnos rajta áll v. bukik.
Ha reggel van stabil, rendes merevedése, vagy a maszturbáció során rendesen áll akkor pszichés okai vannak - potencianövelő ideiglenes alkalmazása segíthet orvosolni a dolgot.
5/11 anonim válasza:
Gerincprobléma is állhat a háttérben. Egy jó csontkovács csodát tehet.
6/11 anonim válasza:
Az enyém biztos nem csúszna ki! A volt barátnőm azt mondta egyszer, hogy ilyen keménnyel még nem találkozott. Volt egy csaj akit reggel 8.-tól du. 4.-ig dugtam. Fantasztikus volt.
8/11 anonim válasza:
Fizikailag akkor keményedik jól meg,ha vér kiáramlása sokkal kisebb,mint a beáralamlás.
9/11 anonim válasza:
7. Ismeretlenül nem kell a másikat leoltani! HA nem hiszed a véleményed tartsd meg magadnak.
10/11 anonim válasza:
#6 jesszus, 1-1.5 óra után már nézem az órát, mert sajnálok rá több időt tölteni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!