Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt a legkínosabb egyéjsza...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legkínosabb egyéjszakás kalandod? Olyan történetek érdekelnek, amik nem épp úgy alakultak, mint amire számítottatok!

Figyelt kérdés

2020. jan. 16. 12:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%
Nem hittem, hogy megteszi, de átjött buli után a lány. Komoly ismerkedésnek volt szánva a dolog. Végigtoltunk egy háromorás koncertet,(munkanap után) aztán egy óra hazautat, fürödtünk, vacsoráztunk, és éjjel 3-kor kerültünk ágyba. Én ugy voltam vele hogy most már csak aludni akarok de elkezdtünk csokolózni, pettingeltünk vagy 30 percet aztán felajánlottam hogy gumit húzok, beleegyezett. Sajnos a fáradtság, a tulizgatottság, a gumi utáni kotorászás, meg az hogy ő se volt valami nedves annyira elvette a kedvem hogy lelankadtam behatolás előtt. Sose volt ilyen, mindig büszke voltam a teljesitményemre szoval ez föleg igy huszonévesen hetekre elvette az önbizalmam főleg hogy ezzel a lánnyal több alkalmunk se adodott.
2020. jan. 16. 15:20
 12/21 anonim ***** válasza:
96%

Nem volt megfelelő óvszer, miután szétszakadt egy, el kellett menni venni egy másikat :D

20L

2020. jan. 16. 15:22
 13/21 anonim ***** válasza:
86%
Tök szórakoztató ahogy a 34 éves megkeseredett szűz oltogatja a válaszolókat kínjában.
2020. jan. 16. 15:41
 14/21 anonim ***** válasza:
34%
Én egy kicsit sajnálom a 34 éves megkeseredett szüzet. El kéne már venni a szüzességét!
2020. jan. 16. 16:56
 15/21 anonim ***** válasza:
21%
#14 Hajrá
2020. jan. 16. 20:22
 16/21 anonim ***** válasza:
97%

Nem volt sok egypatronos eseményem, de az egyik annál gázabb.

Volt egy lány évfolyamtársam gimiben, utolsó évben került hozzánk, és sajnos eléggé tetszettem neki, ő viszont nekem kicsit sem, főleg a személyisége. Rendkívül irritáló volt, de hatalmas mellei voltak. Azt hiszem, pontosan az a két hatalmas mell volt minden, amit láttam a szalagavató afteren. Természetesen papucsállatkára ittuk magunkat mindannyian (de szép volt, amikor még bírtam és kedvem is volt ilyenekhez), és hát mint tudjuk, a szépség egyenesen arányos a véralkoholszinttel, így bizony egymásra találtunk a lánnyal.

Az csak a kisebbik gond volt, hogy bealudtunk a wc-n gyakorlatilag egymáson meztelenül, és hajnalban nem csak felébredtem, hanem rá is eszméltem, hogy mit tettem. A nagyobbik gond az volt, hogy a takarítók ébresztettek, a ruhánk viszont sehol sem volt. Értsd: sehol. Még a bugyi vagy az alsónadrág sem, természetesen egyikünk sem emlékezett rá hogy mi hova lett. A takkerral próbáltam közölni, már amennyire beszédképes voltam ebben a helyzetben, hogy mi a gond, szerencsére félig-meddig a földön fetrengve a röhögéstől megértette a helyzetet, de ruhát bizony ők sem találtak, máig nem tudjuk mi lett azokkal. Végül megkerült legalább a kabátunk benne a telefonjainkkal, és sikerült hazajutni ruhában, de a harmadik gond még nem volt megoldva: védekezés nuku.

Gyerek az nem lett, de fogalmazzunk úgy, hogy volt egy köröm utána az urulógusnál. Tanulságos este volt, azóta nem ittam le magam ennyire és nem is tervezem.

2020. jan. 16. 23:48
 17/21 Roman00SA ***** válasza:
24%
Mi lehet kinosabb hogy tul hamar elsulsz
2020. jan. 17. 08:20
 18/21 anonim ***** válasza:
71%
Egy szerelmi bánatot gyógyítani hivatott ivászat olyan jól sikerült, hogy aznap este hazavitt hústoronyra hál'istennek nem áll fel a bré.
2020. jan. 17. 13:21
 19/21 anonim ***** válasza:
18%

Alkalminál nyalni én sem igazán szeretek vagy ha megtörténik nem túl hosszadalmasan

Beszélgettem egy csajjal végül taliztunk iszogattunk és miközben a természet lágy ölén voltunk megtörtént a dolog viszont ilyen "fadarabbal"még nem találkoztam nem akarta bekapni az egy dolog de kézzel sem nagyon úgyvolt vele en vagyok a férfi rakjam be mikor a végén jött kértem hogy fejezze be de annyit mondott hogy oldjam meg ő nemfogja

Rámentem a hasára visszahúzta rá a pólót letörlés minden nélkül elindultunk hazafelé nem igazán beszéltünk az úton mert nagy csalódás volt még felkellett dolgoznom:d leültünk az egyik gyaloghíd lábánál hajnalban majd arra lettem figyelmes hogy veszi elő és elkezdi verni mondtam hogy ne legyen mar hülye itt szoktak jarkálni még hajbalban is így invitáltam egy pár percre lévő nyugodt helyre közben megfordult a fejemben hogy lehet csak az alkohol miatt volt ilyen és most megmutatja hogy azért őis tud valamit de mikor odaértünk és belekezdtünk volna már nem akarta elment a kedve vagy mi így megint vissza hazafelé kérdezte mikor talizunk kövezkezőleg nemtudtam megmondani de nem kerestem többet ja ezt elis felejtettem aztmondta hogy szűz aztán mikor elsőnek bejutottam és bement 4 ujjjam hat mitismondjak

Akkoriban sokszor volt olyan hogy ilyet állítottak azért hogy másként tekintsen rá az ember abban bízva hogy így jobban megbecsüli és belészeret a delikvens nekem erről annyi a véleményem hogyha valaki hazugsággal indít egy kapcsolatot ilyen alap dolgokban akkor nemis fogom többre tartani ne várja el hiszen később kitudja muben hazudna még

2020. dec. 19. 05:23
 20/21 anonim ***** válasza:
22%

Lányok aki a nyalás hiánya miatt háborodott fel , van egy jó hírem: én szívesen kinyallak titeket, de csak nyalás, semmi dugás.

Alapelvárás persze a higénia és a rövid szőr, nyilván a nemi betegségtől való mentesség. És átlagos/vékony/sportos testalkat. Kb 26 bmi alatt.

29f

2021. jan. 23. 01:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!