Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nagyobb a farka az átlagosnál jobban élvezi a szexet?
Az a logikus, ha nem, mert az idegvégződések nagyobb bőrfelületen oszlanak el.
Bár nem vagyok ennen szakember, lehet, hogy nagyobb bőrfelületen arányaiban ugyanainnyi, de abszolút értéken több idegvégződés van.
Azt többen osztották már meg különböző helyeken - férfiak is, nők is -, hogy a kisebb mell érzékenyebb a nők esetén.
Dehogy, ez tévhit!!
Először is szerencsésnek kell lenni és találkozni egy olyan lánnyal kinek bejön a nagy farok, aztán lehet élvezetről beszélni!!
Tapasztalat!
26F
Egyáltalán nem! Sőt szerintem még kevésbbé is.. Legalább is nekem ez a tapasztalatom. A legtöbb lány ki se akarja próbálni mikor meglátja élőben, maximum egy orál de annyi és még azt se tudja mindenki rendesen csinálni a méret miatt..
Azt viszont el tudom képzelni, hogy a hosszan elnyújtott, mondjuk kézimunkát jobban élvezzük mert nagyobb a felület, több lehetőség van az izgatásra.
Hàt nekem àtlagos méretü, de egy volt baràtnöm nagyon elégedett volt vele, azt mondta szàmàra pont ideàlis méretü. Az elözö baràtjànak àllìtòlag hatalmas volt, mondtam is neki, hogy biztos milyen jò lehetett, de azt mondta, hogy nem, idézem, "nem nagy élmény egy nönek minden egyes alkalommal ùjraélni élete elsö együttlétét." Ezt a nök talàn jobban értik, de szerintem az sem volt jò élmény neki.
Mindenesetre nekünk férfiaknak az élvezet fele kb a tudatunkbòl abbòl származik, ahogy a nö élvez, ha szenved, az elég lohasztò lehet, ezért nem irigylem azokat a férfitàrsaim, akik nyàrsra húzott fejü nökkel szexelnek.
Nem hiszem, bár nekem szerintem átlagos van
20F
Hàt nekem àtlagos méretü, de egy volt baràtnöm nagyon elégedett volt vele, azt mondta szàmàra pont ideàlis méretü. Az elözö baràtjànak àllìtòlag hatalmas volt, mondtam is neki, hogy biztos milyen jò lehetett, de azt mondta, hogy nem, idézem, "nem nagy élmény egy nönek minden egyes alkalommal ùjraélni élete elsö együttlétét." Ezt a nök talàn jobban értik, de szerintem az sem volt jò élmény neki.
Mindenesetre nekünk férfiaknak az élvezet kb fele a tudatunkbòl abbòl származik, ahogy a nö élvez, és ha szenved a nö, az elég lohasztò lehet. Ezért nem irigylem azokat a férfitàrsaim, akik nyàrsra húzott fejü nökkel szexelnek.
Szóval, ha ez így van, akkor normál mérettel jobban élvezzük a szexet. De megcàfolhatnak a hölgyek, ha ök mást tapasztaltak.
36f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!