Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit szólnál, ha egy szűz lány rád masztizna?
Figyelt kérdés
2020. jan. 15. 20:15
1/24 anonim válasza:
Nekem tetszene, jólesne az egómnak.
32 F
3/24 anonim válasza:
Engem ilyen veszély nem fenyeget. 🙂
4/24 anonim válasza:
Ilyesmi nem történhet meg. Azonnal beraknám neki.
5/24 anonim válasza:
Nem vonz a szüzesség, sőt taszít 44F
6/24 anonim válasza:
Hát igen...
Abból, hogy valaki tud internetezni, még nem következik, hogy a saját anyanyelvét is tudja helyesen használni.
Bár már lassan meg se lepődök, hogy a megszólított személy többes számban van, a következő kérdés meg már az egyes számban álló alanyhoz szól.
-.-
7/24 anonim válasza:
Ez így elég fura, mert fordítva már volt.
A fiú masztizott rám mikor még szűz voltam.
Nagyon furcsa volt a meleg sperma
8/24 anonim válasza:
Hát ha egy szűz lány masztizik rám, az se rosszabb, mint ha száz lány ;)
9/24 anonim válasza:
Férfi embernek ez hatalmas megtiszteltetés és magabiztosságot ad, nekem legalábbis biztos.
10/24 anonim válasza:
Megkérdezném, hogy lenne-e a barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!