Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az enyhén átlagon felüli pénisz az ideális?
Emberfuggo
Én egy naggyal érzem jól magam jelenleg, de már voltam kisebbekkel, azokkal se volt rossz
20/L
12#
Ha lenne ideális pasi...
Ha a kiszemelt tudja használni...
Több "ha" is van
nekem 19 és vastagabb is az átlagtól. a nagyon szűk 20éves kis csajokba nem ment be, vagy csak nagyon nehezen. a nők többségébe hosszában sem fért be. pedig szerintem éppen csak nagy. volt olyan is akinek gyereke volt de nem akarta hogy tövig nyomjam és ennek ellenére is szerelmes volt a kolbászba.
Találj olyat aki rá tud kattanni és értékeli is. Inkább ez mint a 10 centi. Én csak akkor "nem tudtam használni" amikor nem fért be valakibe és mindig mindent kitalált hogy ne sexeljünk. De ezek a fiatal kiscsajok a nyalást se engedték szóval rendesen prűdek is voltak.
Pedig pont a 20 éves kiscsajok a legdurvábbak :D
Ismerek olyant, akinek 2 átlagos farok is befér punciba és az szereti, mellesleg 19 éves. Nekem kifejezetten nagy, de 18 éves szűz lány is bírta, olyan még soha nem volt, hogy egyáltalán ne ment volna be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!