Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, "ült már bele" a lány a nyelvetekbe?
Figyelt kérdés
Milyen volt?
Éreztétek a hüvelyét?
2020. jan. 15. 15:31
2/12 anonim válasza:
Igen.
Jó volt, naná!
Az elejét, igen.
3/12 A kérdező kommentje:
Tudott rajta mozogni?
2020. jan. 15. 15:39
4/12 anonim válasza:
Igen, nyalt már az ember alulról-felülről-oldalról stb. minden pózban jó az :) a nyelv viszont nincs akkora, hogy meg lehessen lovagolni, ha már alul vagy akkor is jobb ha inkább szép szorgalmasan lefetyeled a csiklót.
5/12 A kérdező kommentje:
Én inkább nem.
Még egy pasi sem akarta, hogy ráüljek a nyelvére, ezért érdekel...
2020. jan. 15. 15:53
6/12 anonim válasza:
Én ezt úgy szoktam, hogy pl 69-ben nyalom a csajt, és bedugom én a nyelvem a lyukába, és így fogom a popsit, és húzom lejjebb a csajt, ameddig lehet, de sajnos nem nagy dolog a nyelv, tehát azt nehéz 1 csajnak megpacizni.
De ezzel együtt szerintem qurva jó, és engem izgat, mondjuk engem minden ami a puncival kapcsolatos 🤔😀
33/F
7/12 anonim válasza:
Én írtam az első választ. Pedig hidd el, fantasztikus érzés, és élmény a pasinak is, ha rá ülsz a nyelvére.. Neked meg pláne, ha ügyes a fazon! :)
9/12 anonim válasza:
Rengetegszer. Ficánkoltatni is szoktam odabent a nyelvemet, közben ujjam tövig a segglyukában. 🙂 32F
10/12 anonim válasza:
Ült már bele. Nagyon jó.
Éreztem a hüvelyét kicsit. Nedves és puha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!