Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú távon szex vagy szerelem?
Az első lánnyal minden klappolt, de nem volt szex. Nagyon eltérő a szexuális igényünk. Egy idő után ez a kapcsolat rovására ment.
A második lánnyal nagyon passzol a szexuális része a dolognak. Bevállalós, kezdeményező, vad. És a mindennapokban is elvoltunk, de hiányzott pár dolog az első lánnyal közös élményeinkből, emiatt szakítottam vele. Ha nem lenne az első lány, akkor a másodikkal minden jól ment volna. Nagyon egyeztünk. Sok közös pont, sok szex.
Ne gyere össze senkivel addig, amíg nem vagy túl az előzőn. Mert ezek szerint a másodikban nem csak a szex volt jó, hanem minden, de te összehasonlítgattad.
Grat.
"Bevállalós, kezdeményező, vad."
Nyilván mással is dugott.
Igazából a kérdés és a leírt sztori annyira nem passzol.
Én őszintén szólva a szerelmet választanám inkább.
Huuu, nekem is volt egy ilyen dilemmam mostanaban. En 19-re lapot huzok es keresem a "tokeleteset" (nyilvan messze nem lesz az, de a legfontosabb szempontokban nen szeretnek kompromisszumot), addig meg kavarok a vadmacskaval.
De lehet, hogy megbanom majd, ha sokaig valogatok, utolag kiderul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!