Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha bejön nektek egy nő, akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha bejön nektek egy nő, akkor miért néztek rá néha úgy mintha nem érdekelne titeket?

Figyelt kérdés
2020. jan. 14. 11:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert tudom, hogy úgysem kellek neki.
2020. jan. 14. 11:34
 2/4 anonim ***** válasza:
11%

Ha úgy néznék, amiből látszik, hogy érdekel jönnének a megalázó megjegyzések. De nem is nézek úgy mintha nem érdekelne! Csak egyszerűen nem mutatom ki, hogy érdekel. Minek? Én nem keresek havi nettó 800-at, hogy el tudjak tartani egy nőt! 450 mire elég ezeknek? Semmire!!!!!

Az esélytelenség nyugalma ami látható rajtam. Ha meg szex kell, majd egy prostival megoldom! Társ ... az igen, az hiányzik. De egy mai nővel nem lehet kommunikálni. 2 bővített mondatot már nem képesek feldolgozni. Pedig milyen jó lenne valakivel eszélgetni, éjszakánként, összebújva ...... reggel egymás pillantására ébredni.

2020. jan. 14. 11:54
 3/4 anonim ***** válasza:
62%

Mert ha úgy nézek rá, mintha tényleg érdekelne, akkor neki nem fogok kelleni.. Sajnos el kell játszani, hogy annyira azért mégsem izgat, máskülönben úgy érzi nagyon akarom őt, és akkor nem leszek számára értékes.

Utálom ezeket a játszmákat, de sajnos tényleg ezt kell csinálni ha nincsen kölcsönös szerelem.

2020. jan. 14. 12:00
 4/4 anonim ***** válasza:
62%
Mert tudom, úgysem jövök be neki, de azért igyekezem, hátha...
2020. jan. 14. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!