Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ízű nő odalent? Kíváncsi vagyok, nektek mik a tapasztalataitok?!
Figyelt kérdés
Amivel én találkoztam: sós, semleges, enyhén édeskés, fémes, kissé hagymaízű.2020. jan. 14. 08:34
1/12 anonim válasza:
A kissé sós, semleges, enyhén édeskés minősítés rendben, a többivel nem találkoztam!!
26F
2/12 anonim válasza:
Nekem azt mondta a csajom, hogy mint a só és a vanília keveréke.
3/12 anonim válasza:
Igen , sós semleges. Eddig ilyenek voltak
4/12 anonim válasza:
Inkább olyan semleges, édeskés, néha fémes. Sósnak én nem nagyon éreztem soha.
5/12 anonim válasza:
Eddig az én ízemre azt mondták hogy sós és édes
7/12 anonim válasza:
A csajok szerint sós,mandula izű és illatú. Az apám meg azt mondta anyádnak eper ízű amikor szexuálisan felvilágosított.
8/12 anonim válasza:
Rokfortos lazac csokiba mártott sós krèker..
10/12 anonim válasza:
Mint a savanya túrú! Az én barátnőmét ehhez tudnám hasonlítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!