Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érdemes vele lenne erről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes vele lenne erről beszélni?

Figyelt kérdés
Egy férfi iránt érzek valamit. De ő csak a szexre hajt,azt hiszem. Mindig simogat és olyan jó érzés. Szeretem. De nem tudnék csak úgy lefeküdni vele. Már egyszer együtt voltunk. De egyszerűen nem tudom,hogy mit csináljak?
2020. jan. 13. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki, hogy mit érzel és reménykedj, hogy eléggé gerinces hozzá, hogy nem fog a szemedbe hazudni és ha neki ez csak szex akkor inkább ő vet a dolognak véget.
2020. jan. 13. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Már egyszer szexeltetek, de nem tudsz vele újból lefeküdni?

Ez sok mindentől függ. Gondolom a pasi elég idős tőled, és te beleestél amíg te neki csak szexre kellesz.

Én a helyedben nem hozznám fel neki, főleg h ha több nője is van.

L

2020. jan. 13. 21:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Aham, szóval eljutsz vele addig hogy simogat, meg már voltatok együtt egyszer de addig még nem, hogy beszéljetek is ki mit akar a másiktól? Már bocsi, de tiszta dedó... inkább legyél felnőtt és szépen kérdezd meg tőle, hogy mik a tervei, pontosan mit szeretne tőled és mond el neki, te nem akarsz alkalmi kapcsolatot csak "komolyat".
2020. jan. 13. 21:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Mond meg neki, hogy te érzelmes ember vagy, így nem csak szext, hanem érzelmet is szeretnél, a ha adna valaki. "Képes lennél erre?"
2020. jan. 13. 21:40
 5/5 anonim ***** válasza:
mondd el neki hogy mit érzel,hogy többet szeretnél néhány együttlétnél. talán van esély valamiféle kapcsolatra ami több mint szex(bár csak 1x feküdtél le vele. nem is értem miért csak 1x,a pasit nem zavarja?)
2020. jan. 13. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!