Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tehetnék, hogy ne legyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy ne legyen ilyen vágy bennem? 24/L

Figyelt kérdés

Párommal nagyon jól megvagyunk, és nagyon szeretem is.

Szex téren van,hogy nagyon jó vele, de sajnos sokszor van amikor nem annyira jól működik.

Már volt egy pár pasi,akivel szexeltem de most úgy érzem,hogy jó lenne megint érezni egy másik pasi közelségét. "Másik" pasi illatát, érintését stb.

"Másik"pasi egy konkrét személy, aki élőben igazán nem is izgat, de ha nincs a közelemben, akkor folyton ez van a fejemben.

Furcsa mert tudom,hogy nem lenne jobb mint a párom, és valszeg élőben sem csalnám meg soha, nem lennék rá képes.

Viszont nem tudom nem kiverni a fejemből,és zavar már ez az egész. Rosszul érzem magam miatta.

Nem akarok erre gondolni.

Hogy tudnék ezen változtatni?

24/L

2020. jan. 13. 08:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Gondolj másra
2020. jan. 13. 15:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez csak fellangolas ami idővel elmúlik.
2020. jan. 13. 15:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi baj. Egy felnőtt ember életében az évek előrehaladtával egyre több olyan vágy gyűlik fel, amik saját értékrendje miatt mindig megmaradnak az ábrándok világában.
2020. jan. 14. 16:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Az a pasi csak a fejedben létezik. Nem ismered annyira ezért a képzeletet ki pótolja a hiányzó részeket olyannal ami neked tetszik. A logika sokszor segít. Persze azon nem tud Ha a pároddal nem jó a szex...

35F

2020. jan. 17. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!