Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb (30+ os) pasiknak a fiatal lányok csak szexre kellenek? 19L
Figyelt kérdés
Ez engem eléggé bánt.Nem nézik ki belőlünk h komolyabb kapcsolatra is jók lennénk, vagy csak túl nagy nyűg ez nekik?2020. jan. 12. 23:06
21/24 anonim válasza:
A jó szex össze tud kötni tartósan embereket, ha amúgy nem mennek egymás agyára, elviselik egymás dolgait.
Én 40 körül is simán kezdenék komolyat akár tizenéves lánnyal is, ha minden annyira stimmel.
22/24 anonim válasza:
Miért? Nálad próbálkozik valaki, és bele mennél vele kapcsolatba?
23/24 morcosmedve44 válasza:
Attól függ... Ha független a férfi és vannak érzések akkor nem csak szex. Viszont ha családos, akkor nagy rá a sansz. Próbáld ki egy független férfivel ezt.
24/24 anonim válasza:
Ez nem igaz! Én nagyon is szeretnék komolyra egy fiatal csajt! De ugye akkor neki is úgy kell gondolnia.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!