Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az idősebb (30+ os) pasiknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az idősebb (30+ os) pasiknak a fiatal lányok csak szexre kellenek? 19L

Figyelt kérdés
Ez engem eléggé bánt.Nem nézik ki belőlünk h komolyabb kapcsolatra is jók lennénk, vagy csak túl nagy nyűg ez nekik?
2020. jan. 12. 23:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
82%

Egy 19 eves meg mondjuk (esetemben) egy 33 eves nagyon mas vilag... Szoval igen.

Nyilvan van olyan paros, akik nagyjabol egy szinten vannak szellemileg a 15 ev kulonbseg ellenere is. Nyilvan vannak olyan parosok, ahol nem szukseges a komoly kapcsolathoz, hogy egy szinten legyenek a felek, mert mas a berendezkedes. Nyilvan vannak olyanok, akik meg akarnak b@$zni, ezert nagyon allitjak, hogy ok a tarsat latjaj benned. Sokfelek vagyunk :)

Nem is feltetlenul arrol van szo, hogy ki eretlen vagy erett, hanem teljesen mas korszakban szocializalodtunk, kicsit masok az ertekek, mas kornyezet, mas (mennyisegu) elettapasztalat, mas generacio, mas vilag...

De persze vannak ritka kivetelek.

Illetve ez a 15 ev 10 evvel oregebben mar maskent fest, egy 29 es 44 eves kozott mar konnyebben mukodik a dolog.

Te peldaul el tudsz kepzelni komoly kapcsolatot joval kisebb korkulonbseggel, mondjuk egy 14 eves fiuval? Naugye...

2020. jan. 13. 00:11
 12/24 anonim ***** válasza:
71%
Elozo vagyok. Amugy a 22 eves csajom alszik itt mellettem, szoval van tapasztalatom korkulonbseg teren.
2020. jan. 13. 00:12
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Van az a lány akinél nem, de akkor stimmelnie kell a kémiának, értelmes lánynak kell lennie,nem egy vihog csitrinek.

Esélye van a komolynak, csak alkalmas lány van kevés.

2020. jan. 13. 00:12
 14/24 anonim ***** válasza:
92%
Én 22 vagyok, párom 33. Komolyan vesz, de ehhez hozzájárul az is, hogy elég érett vagyok plusz nagyon hasonló a személyiségünk, gondolkodásmódunk. Persze vannak területek, ahol feltűnik ez a 10+ év korkülönbség, de abszolút kezelhető, nem okoz nagyobb nézeteltérést igazából. Én elég önálló, céltudatos nő vagyok, az életmódom se hasonlít már a korombeliekéhez (bulizás, ivászat, füvezés, cigi etc ) szóval így azért mindjárt könnyebb volt egy ‘idősebb’ pasival ismerkednem komoly kapcsolatra
2020. jan. 13. 00:24
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
ha érzelmek vannak akkor az más
2020. jan. 13. 00:35
 16/24 anonim ***** válasza:
Barátság extrákkal. 40f
2020. jan. 13. 02:11
 17/24 LazyJones ***** válasza:
Elméletileg igen, de én úgyse kellek fiatal nőnek:D Szerintem egy olyan 30as, aki tényleg úgy is él, ahogy a kora sugallja, nem nagyon fog olyan viszonyban találkozni tizen-huszonéves lányokkal, hogy szóba kerülhessen egy kapcsolat.
2020. jan. 13. 07:08
 18/24 Lacc80 ***** válasza:

Legtöbb esetben valóban csak szex. De persze vannak kivételek. De ez elég ritka és itt nem csak a komolyan gondolásról van szó. Egyszerűen túlságosan mások a prioritások.

Pl. egy 19 éves lány még kevésbé gondolkodik gyerekbe, persze lehet, de nem véletlenül mondják, hogy ilyenkor még sokat változik az ember.

Emellett mások az érdeklődési körök, témák. Legtöbbször csak a szex köt össze.

Ettől függetlenül lehet próbálkozni, lehet működik is, de nem ez a jellemző.

Úgyhogy legtöbb pasi már csak ilyen.

2020. jan. 13. 07:32
 19/24 anonim ***** válasza:

21 éves vagyok, a párom 30 és egyáltalán nem csak a szex miatt vagyunk együtt. Komoly párkapcsolatban élünk, ami mindkettőnket boldoggá tesz :)

Az mondjuk biztos, hogy a korkülönbség mindkettőnknek izgató tud lenni néha...

2020. jan. 13. 07:46
 20/24 anonim ***** válasza:
Én 32 a barátnőm 18 iszonyú mázlista vagyok, mert egy brutálisan gyönyörű nő. Én komolyan veszem, mert fontos nekem, és hálás vagyok neki, hogy van nekem. Szeretném ha 10-15 év múlva is egy csodaszép fiatal párom lenne Ő!
2020. jan. 13. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!