Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Számozokra előny vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Számozokra előny vagy hátrány ha egy nő szereti a soft BDSM-et? 22L

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm aki azt momdta h nem jön be neki a bdsm, mert idézem " nem akarom bántani a lányt" hiába mondtam neki, h ezt nem bántásnak éli meg az aki erre izgul, de nem értette meg.

Ti hogy vagytok ezzel?

Vagy csak én vagyok ennyire beteg?

2020. jan. 11. 22:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Előny.
2020. jan. 11. 22:51
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Előny.

Gyakorlom is

2020. jan. 11. 22:52
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem simán belefér egy kapcsolatban az ilyesmi, nem is kell külön neveket aggatni rá. Igazából majdnem azt mondanám, hogy egy kis vadulás, fenekelés, bilincselés teljesen alap dolog egy idő után.

Bár nem tudom, hogy te milyen dolgokra vágysz, de nem hiszem, hogy olyan elfogadhatatlan lenne.

2020. jan. 11. 22:55
 4/13 A kérdező kommentje:

Szép próbálkozás, de nem vagyok pasi. Sejthettem volna h lesz most is legalább 1 "ember" aki nem tud normálisan válaszolni, és rögtön szúrkálni kezd. Menj szépen aludni magadnak :)

2020. jan. 11. 22:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Tyű, hatalmas nagy hátrány. Nem is tudok tőle nyugodtan aludni már most se.
2020. jan. 11. 22:57
 6/13 anonim ***** válasza:
90%

En nem tudok maskent kielegulni.

N/30

2020. jan. 11. 23:27
 7/13 anonim ***** válasza:

Egyértelműen előny, de nem feltétlenül kell a soft dolgoknál megállni. Kérdés, hogy kinek-hol a határ.

Amúgy meg ez ilyen. Nem mindenkinek jön be ugyanaz és felesleges mást győzködni arról, hogy ez jó vagy rossz. Van, akinek nem fogod tudni elmagyarázni, hogy ez egy ösztönös élvezet, mert ő azt fogja látni, hogy durva, megalázó és fájdalmas.

2020. jan. 11. 23:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp előny! Elég erős dominancia van bennem és szeretem, ha nem kell visszafognom magam, hanem szabadjára engedhetem ami bennem van. És ha ehhez egy szub lány partnert találok, akkor igazán fantasztikus tud lenni a szex.

48+Ffi

2020. jan. 12. 00:07
 9/13 Roman00SA ***** válasza:
100%
Mindenkepen elony
2020. jan. 12. 00:15
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Pl ha szeretné, hogy elfenekeljem, akkor előny lenne! F.
2020. jan. 12. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!