Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saláta vagy a baba punci a gyakoribb?
Figyelt kérdés
Én eddig salátásat láttam, bár csak kicsit lógtak ki, de én még nem sok lánnyal voltam. De szerintem nagyon vonzó az ilyen, az ilyen punciba legszivesebben gumi nélkül raknám be:D
Csak azt nen tudom hogy nem nyomja a bugyi nekik?
Szerintetek a baba vagy a saláta a gyakoribb??
2020. jan. 11. 09:41
11/13 anonim válasza:
nekem picit lógnak ki, lehet ez még nem is minősül salátának. eleinte zavart... aztán miután minden partnerem gyönyörűnek nevezte, megszerettem és elfogadtam magam :)
12/13 anonim válasza:
Sajnos a baba. Pedig a saláta sokkal szebb, a férfiak többségének jobban bejön, csak a nők pont fordítva gondolják.
13/13 anonim válasza:
Engem ver az Isten, lefeküdtem már pár lánnyal, de csak egy volt salátás...én pedig imádom a salátás puncit, de egyszerűen elkerülnek engem. Mindig vagy babapuncis csajom volt vagy amolyan átlagos kinézetű ott lent. Akinek salátás volt, imádtam. Gyönyörű látvány volt, minden alkalommal úgy kinyaltam, hogy a fellegekben járt a lány. Imádtam a kisajkakkal játszadozni.
Úgyhogy, #10-es ne csüggedj, én imádnám, ami neked megadatott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!