Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta van jelen az orális szex a magyar társadalomban?
Mindig volt, amióta ember az ember!
A Nők találták ki mint ahogyan az anált is, így elégítették ki a párjukat a nehéz napok idején, nehogy máshoz legyen kedvük!! Aki nem hiszi, járjon utána!!
Mindig volt orál, én úgy tudom, hogy még az állatok pl majmok körében is!
Az, hogy mióta népszerű, és elfogadott ennyire... 🤔
Nemtudom én a 80-as évek közepén születtem, és mikor elkezdtem az "ipart" engem máris leszívtak, szóval elég régi sztori ez már! 😀😉
Mindenesetre örülök, hogy így alakult mert az egyik legnagyobb "találmány" az orál.
Én szeretem ha szopnak, és imádok nyalni is, szóval minden szépséges így ahogy van! 🤭😉
Egyszer olvastam egy könyvben, hogy az orális szex azért lett elterjedve, mert pl.: a fiatalok is szexelni akarnak, de ugye nem szeretnének "balesetet", így inkább ezt a formát választják. Leginkább a 2000-es évek eleje-közepétől jelent meg, Mo.-n nem sokkal később.
Ellenben nem tudom, hogy pl.: a lábmunka miért nem ennyire elfogadott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!