Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok magyar pasit miért zavar ha egy magyar lánynak fekete barátja van?
Nem zavar, de vannak alapszabályos, amiket magára igényes férfi betart. Egyik ilyen, hogy az olyan csajokat kerüli, akiknek afrikai pasasa volt.
Fekete-Afrikában tök laza a szexualitás, nem védekeznek, az egy dolog hogy a férfiak harmada AIDS-es (ami már nem is igazán árt nekik), de mellette még tele vannak minden más vírussal is, pl. az afrikai herpesz vírusok is brutálisak.
Én nem ítélem az élet útját... a volt és van között van különbség..... Ha van nem kezdeményezek és nem alkotok véleményt... Ha nincs és jelen esetben fekete barátja volt.......
Sad story: Annak idején: Visszautasított "korban" hozzám való lány, azért mert nem vagyok fekete! És hogy neki a feketék jönnek be.
Végszó: Ennek ellenére se érdekel mi volt előttem. És nem azért, mert ennyire tapintatlan vagyok, hanem annyit mondjon el, ami úgy érzi, hogy szükséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!