Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon ráírni nekem tetsző csajnak az gáz?
Figyelt kérdés
Személyesen nem ismerem és csak neten láttam még.
Láttam Tinderen is,de ott nem volt match.
Gáz ráírni facebookon ismerkedés céljából?
2020. jan. 9. 17:34
1/15 anonim válasza:
Én még neten keresztül választ nem nagyon kaptam. Legalább is pozitív értelmes választ.
2/15 anonim válasza:
Nem gáz, olvasás nélkül majd úgyis majd kitörli a naponta beérkező másik 5-10 kéretlen üzenettel együtt a tiédet is.
3/15 anonim válasza:
Én egyszer poénból rá írtam valakire és elküldött engem melegebb éghajlatra. 😂
4/15 anonim válasza:
Küldj neki csak egy mosolyjelet (csajok is ezzel nyitnak).
Aztán, ha erre kapsz egy hasonlóan mély, tartalmas üzenetet, akkor írjál többet.
6/15 anonim válasza:
Csak akkor gáz, ha nem nézel ki tökéletesen. Netes ismerkedésnél az az alapelvárás a lányoktól.
10/15 anonim válasza:
Sokak szerint gáz, bezzeg ha az utcán mennék oda hozzájuk, akkor az lenne a baj. Semmi sem jó nekik? Akkor maradjanak egyedül örökké, és majd szülnek helyettük a migránsok, mi meg kihalunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!