Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van köztetek olyan, aki csak azért csalta meg pasiját, mert barátnői arra ösztönözték? Többi lent.
Az exemnek csupa szingli es lotyó munkatársai voltak. Állandóan tömték az agyát a kalandjaikkal, hogy előző este ki hogy kurta meg őket.
Ő is elment velük bulizni, félre is kurt úgy ahogy kell.
A kérdés jogos, jellemző a nökre hogy egymást hergelik.
De a farokméretnek ehhez semmi köze.
ösztönzést már én is láttam, én is feküdtem le lánnyal, akiről kiderült, hogy foglalt, de a barátnője ösztönözte, hogy éljen a mának.
Na meg persze a mostani párom is úgy veszítette el, hogy barátnője unszolta, mert hogy az milyen jó, és ciki, hogy 17 évesen még nem volt pasival...
A barátnők aljasok tudnak lenni, kiélik magukat más kárára, de persze ők ezt nem látják
Előfordulhat ilyen (de nem a farokméret miatt). Viszont aki unszolásra, heccből, kihívásból, bármiféle megfelelési kényszerből vagy hasonló okból félrelép az félredug amúgy is csak úgy szimplán.
Előbb van meg a tojás (a rossz, nem kiegyensúlyozott kapcsolat, a megcsalásra való nyitottság) és utána jön a "kikelése" - annak meg már ezerféle oka lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!