Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy barátnőm pasija kitalálta, hogy szeretne 3as szexet, és engem szeretne bevonni barátnőm barátnői közül, akkor lehet bejövök neki? 😕
Barátnőm mondta el nekem ezt mikor ketten voltunk csak, és kérdezte én szeretném-e mert barátja engem javasolt. Mostanában többet szoktam vele/velük találkozni amióta szakítottunk párommal.
Szerintetek?
Baratokkal nem valanam
Azert gondolt rad mert eppen nincs senkod
A pasi nem gondolkodik mert ha szexelsz a baratnoddel es a pasijaval simen lehet ez lesz az oka h szetmennek.
Ritka az a no aki tudja kezelni azt h a pasija a szeme lattara kefeli meg a baratnojet.
Alt feltekenyseg es szakitas a vege
Szerintem te nem ismered a nőket. A nők simán osztozkodnak egy potens pasin, pláne ha biszexek is, akkor teljesen jól megvannak egy ilyen hármas kapcsolatban.
Ez nem azt jelenti, hogy fejest kell ugrani a hármasszexbe. Csak azt, hogy semmi jele annak, hogy emiatt szétmennének. Eleve ha a barátnő féltékeny lenne a párjára, akkor meg se említi a posztolónak azt, hogy hármasozást akar a pasija.
Nyilván bejösz neki, különben nem téged ajánlott volna.
Sok szerencsét a 3ashoz.Jó neked
L
Irigylem a barátnőd pasiját... :) Én is élveznék egy hármas felállást... :D
Azonban az egyik korábbi hozzászólóval ellent mondanék! Nem minden pasi álma ez. Személyesen ismerek olyan pasit, aki az 1 nő 1 férfi felállásban hisz... Minden más undorító neki, pedig nem templomba járó istenfélő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!