Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lepte már meg valaki hármassal a párját? Ki és honnan volt a harmadik?
A csajommal tervezgetjük már egy ideje, hogy nyitunk a többes szex irányába. Most lesz a szülinapja, orülne egy másik pasinak meglepetésből, nagyon ki próbálná 2 cerkával. Mivel mindkettőnknek új élmény lesz, nem tudom kiből mit vált ki, ezért nem tudom mi lenne a jó megoldás: haver, swinger, ismeretlen harmadik? A havernál nem akarom, hogy sérüljön a barátság valamiért amire nem számítunk, a swinger is érdekes közeg, nem tudom mit adhat, az ismeretlen pasival meg mi van, ha nincs meg a kello szimpatia?
Valakinek van ezzel tapasztalata?
Nyilván a prűdek és szexuálisan aránylag rutintalanok véleménye nem releváns itt...
"Melyik?"
1-2 éve jártam utoljára, de azóta hallottam, hogy nyílt néhány új amiket nem ismerek, de mindenképpen Páros estével kezdjétek. Nekünk kezdetnek a TikTak Budaörsön jött be. Maga a hely nem a legmodernebb, viszont az emberek kompenzálják, valahogy "minőségebbi" emberek járnak oda, és mindig vannak elegen, nem érzed a pangást. Csak oda kell kocsi (lehet emiatt érzed a minőségebbi különbséget, és emiatt kevesebb a részegség is)
Az első nem-páros este számunkra nagy csalódás volt, nagyon nagyon sok szingli, kiéhezett, levakarhatatlan pasi akik úgy követték minden mozdulatunkat, mint a piócák, párom egyáltalán nem tudta elengedni magát a sok kan miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!