Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha a barátnőm ennyire gátlástalan?
Figyelt kérdés
A barátnőm úgy tűnik teljesen gátlástalan.Ez olyan viselkedésben nyilvánul meg,hogy többször előfordult,hogy a barátaim előtt teljesen rámmászik és közben nadrágon keresztül simogatja a farkam.De ha ezért szólok neki egyáltalán nem érti mi ebben a probléma.Ha otthon vagyunk nálunk és a szobámban vagyunk,anyám járkál a lakásban,többször be is nyit mondani valamit,ennek ellenére ő rámmászik,hogy dugni akar.Engem nagyon zavar,hogy közben anyám kint járkál,de ő ezt nem érti mi zavar engem ezen,őt egyáltalán nem zavarja az sem ha ránk nyit,neki ez természetes,hogy a pasija megdugja és nincs benne semmi ha ránk nyit és látja,hogy dugunk.De volt olyan is,hogy elkísértem az utolsó vonathoz,még egy óra volt a vonat indulásig felszálltunk,a vonaton sötét volt,a szokásos módon egyből rámmászot és elkezdtünk dugni.Észre vettük,hogy a melletünk lévő vonatból három takarító pasi nézi ahogy dugunk.Egy pár másodpercre leálltunk,ezután ő úgy érezte ez őt nem zavarja és dugatta magát tovább.Egy másik eset elmentünk fürdeni,napozni a közelünkben a dunapartra.Jött velünk egy haverom és a barátnője.De a dunapartnak ez egy olyan része ahol néhány pasi szokott nudizni,de nők soha.Amikor meglátta ezt egyből ő is úgy gondolta nudizni szeretne és lazán levetkőzött előttünk.Egyáltalán nem zavartatta magát és meztelen járkált,napozott és a vízbe is úgy ment be.De szerencsére nem volt belőle gond,a haverom barátnője azt mondta,hogy nagyon szimpatikus neki,hogy ennyire laza.Titeket zavarna ha a barátnötök így viselkedne?
Ha ennek a fele meg lenne az én csajomban... Szerintem nem is sejted, milyen szerencséd van ezzel a lánnyal. persze van hogy túlzásba esik ezek szerint. De ez még egy határozott pasi mellett még kikupálódna belőle.
Ha ez neked nem jó, legyél határozottabb. Nem vagy gyerek, és nem is kényszerít. Egyszerűen csak irányít.
2020. jan. 9. 12:12
12/16 A kérdező kommentje:
Nem kamu.Tényleg ilyen.
2020. jan. 9. 12:12
13/16 anonim válasza:
Ha nem bírod, biztos akad aki szívesen átveszi tőled a csajt. :D
2020. jan. 9. 12:40
14/16 anonim válasza:
#5 De, a világ pontosan ilyen lett, mindenki csak színjátékot játszik a másik előtt és mindenki befordul. Valaki próbál kicsit felszabadult lenni, akkor rögtön deviánsnak van titulálva, pedig nem bánt vele senkit, csak próbálja jól érezni magát.
2020. jan. 9. 13:46
15/16 anonim válasza:
Nálam az ilyen orult, meggondolatlan viselkedés nem megy át. En is marha nagy etvágyu vagyok, csinálnám mindenhol, de csak adott korulmények kozott. Nálam az ilyen no arra utal, hogy késobb az élet más teruletén se fogja tudni magát tartoztatni, és nem fog tudni viselkedni úgy, ahogy azt a helyzet megkívánja. ALpárinak és sexuálisnak lenni a legkonnyebb, de kicsit inteligenssen viselkedni, azt már nehezebb.
Te dontésed, hogy kell e ilyen no vagy nem. De ha szégyenkezel a csajoddal mások elott, akkor bele van a válasz kodolva igazábol a kerdesbe.
2020. jan. 9. 14:52
16/16 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. A vonaton nekünk is huncutkodás lett volna belőle. Engem sosem szoktak zavarni a túlfűtött párok, ilyenkor jó érzéssel nyugtázom, hogy létezik még a világon szerelem és szenvedély.
Ne aggódj, sokkal kevesebb energia elérni, hogy egy kicsit fogja magát visszább, mintha amiatt kéne melózni, mert túl gátlásos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!