Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valamivel pótolni a szexet? Van olyan dolog ami legalább akkora élvezetet tud nyújtani mint a szex?
Max valami tudat módosító tud extázist eufóriát okozni se az inkább ne
26N
Tégy úgy mint Mark Renton,
"Válaszd az életet. Válassz szakmát. Válassz karriert. Válaszd a családot. Válaszd a kiba$zott nagyképernyős tévét, válassz mosógépet, kocsit, cédéjátszót és elektromos konzervnyitót. Válaszd a jó egészséget, alacsony koleszterolt és a fogászati biztosítást. Válaszd a fix kamatozású jelzálogkötvényt. Válassz szabadidőruhát és hozzá illő táskát. Válaszd a barkácsolást és a vasárnap reggeli tűnődést arról, hogy ki vagy. Válaszd a fotelben ülve bámult, agysorvasztó, szellemromboló tévévetélkedőket, a kiba$zott szemét-kaját, amit a pofádba tömsz. Válaszd az elrothadást a legvégén, a nyomorult otthonodban a végső hugyozást és a végső szégyent az önző, kiba$zott szemét miatt, aki lett belőled. Válaszd a jövőt. Válaszd az életet. De miért kéne nekem mindez? Én azt választottam, hogy nem választom az életet: én valami mást választottam. Hogy miért? Nincs miért. Kinek kellenek az érvek, ha van nálad heroin?"
Kezdj olyan hobbit ahol vannak hölgyek utána meg fogsz ismerkedni valakivel akinek ugyan az az érdeklődési köre mint neked aztan elkezdtek vonzódni egymáshoz és rájössz,hogy fontos a szex,de amikor tévéztek és a hasára teszed a fejed ő pedig megsim9gatja a fejed az jobb mint a szex...
Ilyen felfogással csak egy hüvelyt keresel akibe beteszed és jól elvagy. Van akinek ez kell,de egy párkapcsolat nem csak a szexröl szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!