Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Milyen a jó szex? Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Milyen a jó szex? Mit szerettek? Esetleg valami perverz dolog?

Figyelt kérdés

2019. dec. 14. 19:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

főleg BDSM elemeket szeretem ami feldobja a szexet

meg van 1-2 perverzebb dolog is, de ezt max privátban fejtem ki

meg ahol aktív a partner, nem fadarab

szexi husis teste van

2019. dec. 14. 19:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A szex csakis akkor lehet jó, ha a másik fél is élvezi és természetesen van orgazmusa, számomra legalábbis nagyon fontos, hogy kielégítsem a partnerem.

Az szerintem nem fontos, hogy mit szeretek, mert nagyon sok mindent és ezek sokszor változnak, még némely dolgok csökkennek más vágyak felerősödnek.

Perverz dolog pedig csak nézőpont kérdése, bár a társadalmi norma szerint én szerintem perverz vagyok.

2019. dec. 14. 19:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek másmilyen a jó szex - de a legjobb akkor ha megkapja amire vágyik, amik a titkos vágyai. Úgyhogy igenis tessék mindig kommunikálni a másik féllel, kiépíteni olyan bizalmat, hogy meg lehessen nyílni. S ha olyat hallasz tőle ami nincs ellenedre - hát akkor rajta, valósítsd meg vele :)
2019. dec. 14. 19:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Én azt szeretem,ha a partnerem is aktív,kezdeményez,kreatív,bevállalós(nem popó), legyen kicsit pajkos. Tudja mit szeretne és kommunikáljunk. Ne féljen elmondani,ha rossz vagyok, mondja vagy mutassa meg hogyan jó neki. Én nekem 100%ban ő a fontos igyeksgem 100%ig rá figyelni,ha ő is így tesz akkor fantasztikus lesz a szex.
2019. dec. 14. 19:59
 5/7 anonim ***** válasza:
93%

Nekem az a jó szex amikor látom, érzem hogy a lány mennyire akar engem, rám veti magát. Élvezettel csinálja. Ez simán elnyomja akár azt is, ha esetleg kicsit ügyetlen.

Ha látom hogy kezdeményez, nyitott új dolgokra, sőt ő kezd újakba, az nálam már nagyon jó szex.

Gusztustalan dolgokon kívül sok fétis is jöhet. Külön jó ha tetszik neki az enyém és erre még rá is tesz.

F

2019. dec. 14. 20:02
 6/7 anonim ***** válasza:
5%
Ha aktív, kezdeményező, kreatív, nyitott, játékos a nő. Facsarja ki úgy a gyíkot, fejje meg a hüvelyével a péniszemet, hogy a szemeim fennakadjanak. Szeressen szopni, 69et, BDSM, fenekelés, facesitting, húzza az agyamat, hogy a végén irgalmatlan módon megtömjem. Merjen engem is seggbe qrni felcsatolhatóssal, legyen ilyesmire is kapható...
2019. dec. 14. 20:04
 7/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem írnám ide le, mert szerintem felismernének miatta...elég egyedi
2019. dec. 14. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!