Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ti hogy viselkedtek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti hogy viselkedtek azokkal a nőkkel, akikhez vonzódtok?

Figyelt kérdés
Egyetemi csoporttárs, kollega, legyen az bárki, de nem randevúzásról beszélek, hanem vonzalomról
2020. jan. 9. 00:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Kedves vagyok vele és figyelmes,
2020. jan. 9. 00:25
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Sehogy, próbálok nem rá gondolni, kitalálom, hogy homár vagyok, vagy, hogy a csajt nem érdeklik azok a dolgok mint amik engem, végső esetbe tükőrbe nézek.

Egyszer felmondtam mert annyira tetszett, hogy magamon kívűl voltam és majdnem megkérdeztem, hogy meghívhatom e étkezni, aztán rájöttem, hogy kövér emberrel nem beszél senki, így megírtam a felmondásom és másnap be sem mentem (szerencse, hogy próbaidőn voltam).

22/f

2020. jan. 9. 00:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mint az oviba húzgálom a haját piszkálom ha ez se jön be hátba rúgom.

:D :D :D

2020. jan. 9. 08:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Jó ideje nagyon tetszik (kívül-belül) az egyik nő a munkahelyemen. Jóban is vagyunk, viszonylag sokat beszélgetünk és nevetünk. Elég durván vonzódom hozzá. A szememben rettentően erős a szexuális kisugárzása, állandóan róla fantáziálok...

De ugyanúgy viselkedek vele, mint bármikor máskor. Nem adom jelét, hogy vonzódom hozzá. Nem is lenne érteleme, ugyanis van férje és gyerekei. Arról nem is beszélve, hogy a vonzalom egyoldalú. Na meg házinyúlra nem lövünk, abból csak a baj van. Szóval marad a csendben sóvárgás.

2020. jan. 9. 09:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Hülyén, mint egy kisgyerek. Tudom hogy nem lenne szabad, de így jön ösztönösen. 23F
2020. jan. 9. 09:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerelmeskedek velük.
2020. jan. 9. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!