Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha eddig nem volt barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha eddig nem volt barátnőm csak néhány kaland akkor egy nő sem fog alkalmasnak találni apukának?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért de eddig csak kalandokat találtam, de nem sokszor. Pedig mindig barátnőt kerestem, mert hát az lehet az igazi.

Félek hogy velem van a baj és így sosem lesz gyerekem, aminek nem örülnék mert szeretnék pár év múlva.

21f

2020. jan. 8. 23:20
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Mi ez a hülyeség már megint? :D Idősebb vagyok, mint Te és kalandjaim sem voltak (mondjuk nem is igazán szerettem volna). Mégsem sírok, hogy nem lesz gyerekem. Dehogy nem lesz. És neked is lehet tíz év múlva is, 21 vagy b_szki... :) Csak akarni és tenni kell érte.
2020. jan. 8. 23:22
 2/6 anonim ***** válasza:
27%
Persze hogy lesz,csak előbb találj egy puncit amit telelőhetsz apaságod ígéretével :D
2020. jan. 8. 23:29
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

Dehogynem 😄

Ez nem ezen múlik, meg még nagyon fiatal vagy.

20/L

2020. jan. 8. 23:33
 4/6 anonim ***** válasza:
78%
néha úgy érzem roppant felelőtlen dolog kisbabát hozni erre a világra. véleményem szerint fékevesztett tempóban rohanunk bele egy sötétebb jövőbe,de ezzel a részével a mondandómnak nem untatnálak. a barátnőm és köztem téma volt a babaprojekt,úgyis hogy jóval idősebb vagyok mint te. neki már van egy gyereke, 36 éves, és velem is szeretne közös babát. át kell gondolnom amit eddig gondoltam erről,félek ekkora felelősségtől. te roppant fiatal vagy,és ha akartok majd gyereket a majdani pároddal tuti hogy lesz majd. de ehhez előbb mint írták szerezz egy barátnőt :)
2020. jan. 8. 23:53
 5/6 anonim válasza:
igen, ha 21 évesen eddig nem volt barátnőd, csak néhány kaland, akkor soha egyetlen nő sem fog alkalmasnak találni apukának
2020. jan. 9. 06:20
 6/6 anonim ***** válasza:

1: 21 éves vagy, ne aggódj

2: lehet barátnőt keresel, de szerintem tudat alatt inkább a szexet részesíted előnyben. Emlékszem mikor udvaroltam a feleségemnek, volt egy gyenge pillanata és le akart szopni, de több nem lehetett, mert akkor jött meg neki a vérzése. Én elutasítottam, hogy inkább várjunk és ha majd megfelelő az idő, akkor megtörténik. Elég sokáig randiztunk amíg össze nem jöttünk és meg nem történt és később kiderült, ez volt a szerencsém, mert előttem szakított nemrég, és nagyon nem keresett kapcsolatot.

Azt mondta, ha az elején letámadom, rámászok, kihasználom, akkor engedett volna, mert kívánta, felejteni akart, de nem kellett neki akkor éppen pasi, hiszen minden pasi csak szexet akar és nem őt... de azzal, hogy többet randiztunk, türelmes voltam és nem használtam ki amikor felajánlotta magát így rájött, hogy mégiscsak vannak rendes pasik.

2020. jan. 9. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!