Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eddig nem volt barátnőm csak néhány kaland akkor egy nő sem fog alkalmasnak találni apukának?
Nem tudom miért de eddig csak kalandokat találtam, de nem sokszor. Pedig mindig barátnőt kerestem, mert hát az lehet az igazi.
Félek hogy velem van a baj és így sosem lesz gyerekem, aminek nem örülnék mert szeretnék pár év múlva.
21f

Dehogynem 😄
Ez nem ezen múlik, meg még nagyon fiatal vagy.
20/L

1: 21 éves vagy, ne aggódj
2: lehet barátnőt keresel, de szerintem tudat alatt inkább a szexet részesíted előnyben. Emlékszem mikor udvaroltam a feleségemnek, volt egy gyenge pillanata és le akart szopni, de több nem lehetett, mert akkor jött meg neki a vérzése. Én elutasítottam, hogy inkább várjunk és ha majd megfelelő az idő, akkor megtörténik. Elég sokáig randiztunk amíg össze nem jöttünk és meg nem történt és később kiderült, ez volt a szerencsém, mert előttem szakított nemrég, és nagyon nem keresett kapcsolatot.
Azt mondta, ha az elején letámadom, rámászok, kihasználom, akkor engedett volna, mert kívánta, felejteni akart, de nem kellett neki akkor éppen pasi, hiszen minden pasi csak szexet akar és nem őt... de azzal, hogy többet randiztunk, türelmes voltam és nem használtam ki amikor felajánlotta magát így rájött, hogy mégiscsak vannak rendes pasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!