Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már rá példa?
nekem volt egy kalandom egy ilyen lánnyal. Hosszú kapcsolatban volt élete első barátjával és nagyon nagyon ki akarta próbálni, hogy milyen érzés egy másik pasi érintése, szóval az ő barátnője egy buliban összeboronált minket, és mivel ilyen megtervezett volt, meg sok sok alkohol lecsúszott előtte, nagyon gáznak éreztem és nem tudtam teljesíteni. Csak egy orál volt, kipróbálta milyen engem szopni és annyi. Nem volt semmi élvezet benne, szerintem csalódás voltam, de vigasztal, hogy szerintem emiatt el is ment a kedve a próbálkozástól és szaladt vissza a pasijához.
Mérgelődtem, mert ha nem dobnak mély vízbe, nem löknek be egy ajtón halál részegen azzal, hogy ez a csaj a farkamat akarja, akkor egészen más lett volna. Ha már a buli elején szólt volna ez barátnő (aki már régóta tudja a tervet), akkor nem iszok annyit, hogy szinte fel sem tudom állítani és forog végig a világ körülöttem.
Azóta megfogadtam, hogy nem szexelek részegen, mert nem volt jó élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!