Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakran nem élvezem a szexet, ha csak a partnerem próbál nekem örömet szerezni:el sem tudok menni. Mit tegyek?
39 éves férfi vagyok.Soha nem volt gondom az ismerkedéssel, ráadásul nem is a topmodellek tetszenek.Tizenkét éve megházasodtam a szex soha nem volt valami nagy durranás de szerelmes voltam. Két éve elváltam, azóta jönnek mennek a nők.Egy lányt leszámítva: a sokadik alkalom után éreztem valódi kielégülést. Az esetek többségében az első pár együttlét alatt el sem tudtam élvezni a partneremmel.
Megismerkedtem valakivel, akivel kihívás volt összejönni:az eredmény viszont változatlan.
Ketteske:Tantrikus szex?
Mindenféle agyalás és trükk nélkül is negyed óra alatt megunja a szervezetem. (Eddig a derekam fájdult meg pár óra után.)
Köszönöm egyes;a 22es csapdájában vagyok ha nem szuper a szex, nem tudok teljesen szerelmes lenni.
Menj urológushoz.
A farkadban vannak érzőidegek.
Ha nem érzel vele semmit,egy szűk punciban,akkor csak pisilésre jó.
Igy nehéz tanácsot adni.
Legbiztosabb ,ahogy fent is írták,ha egy szakember nézi meg a gyíkodat.
#5vok.
Bocsi,rossz helyre ment!
Tekintsd tárgytalannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!