Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, Ti már élveztetek el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Ti már élveztetek el spriccelve?

Figyelt kérdés
Nekem eddig egyszer sikerült így elmennem. Első randi alkalmával a randi végén megújjazott a srác. Szexelni akart velem, de első alkalommal nem akartam magamat odaadni, pedig lehet jó lett volna. Annyira jól csinálta, hogy a kocsi hátsó ülését beterítettem. Ezt neki, sem másnak nem sikerült elérnie.

2020. jan. 8. 12:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Még nem.
2020. jan. 8. 14:44
 12/16 anonim ***** válasza:
84%
Igen. N36
2020. jan. 8. 14:52
 13/16 imike31 ***** válasza:
89%
Volt egy párom annál minden alkalommal el értem mikor nyaltam sugárba spriccelt azt mondta elöttem soha nem érte el senki sokáig szégyellte is magát
2020. jan. 8. 15:27
 14/16 anonim ***** válasza:

Bár nem lány vagyok, de pár nem túl köztudott információt szívesen megosztok a spriccelésről, hátha lesz akit érdekel.

Fiziológiailag mindenki képes rá, az megint más kérdés, hogy el tud-e eléggé lazulni és megvan-e a megfelelő bizalom a partnere felé, hogy a megfelelő terület ingerlésekor megtörténjen a spriccelés.

Nem feltétlenül kapcsolódik az orgazmushoz - bár a legtöbb nőnél azért igen, de ez nem szükségszerű. Van aki tud spriccelni orgazmus nélkül csak a terület ingerlésével, van aki élvezi/elélvez ugyanitt de nem spriccel. De maga a spriccelés tanulható, fejleszthető - részben ezzel is foglalkozom.

A kulcs a G-folt megtalálása, amit már eleve felizgatott helyzetben lehet a legkönnyebben megismerni. Legegyszerűbb ujjal, mert könnyen tapintható a hüvelyben a fal textúrája és itt érezhetően más, de ha valaki érzékeny rá farokkal is meg lehet. Ezt a részt kell stimulálni legtöbbször ahhoz, hogy a spriccelési inger előjöjjön és ekkor kell elengedned magad hogy végül tényleg spriccelj is.

Persze nem kizárólag, van aki nyalástól, ujjazás nélkül el tud így élvezni, ahogy egy válaszoló is írta - de ez a kivétel, az ilyen embernél már az orgazmus élménye összekapcsolódott valahogy a spricceléssel és ezért lehet a direkt ingerlés nélkül, hogy mégis spriccel. Meg persze az összes többi variáció, amikor a G-folt direkt ingerlést kap ujjtól, segédeszköztől, faroktól.

A mennyiség változó lehet, van akinél csak cseppek és a másik véglet, amikor több deci akár. Abban is nagy a különbség (főleg a hüvely izomzat összehúzódásainak erősségeiből fakadóan), hogy kilövellés van, vagy csak csurog, folyik. Mindkettő ettől még technikailag annak számít és ha valaki nagyobbat akar spriccelni, akkor épp az izomzat erősítése és a nagyobb inger adása a két legjobb út.

Majd lehet jönnek a trollok, akik beközlik, hogy ez csak pisi - tény, hogy tartalmazhat pisit, de pont úgy mint az ondó is tartalmazhat, hiszen ugyanazon a vezetéken távozik a testből, így kis mennyiségben lehet benne. Ettől még egy teljesen más mirigy (Skene mirigyek) termelik és ott gyűlik össze, majd ezt távozik a spricc során.

Azt meg mint írtam tanulható, természetesen jó alap hozzá, ha már volt korábban ilyen élvezésed, de ez bárki számára elérhető kellő gyakorlással, jó partnerrel és megfelelő önismerettel (amiben a tapasztalt partner segíthet rengeteget). Ha valakit bővebben érdekel írjon - szívesen válaszolok kérdésekre, az egyik kedvenc témám az orgazmusképesség fejlesztése mellett ez.

2020. jan. 9. 14:00
 15/16 anonim ***** válasza:
A 14:00-áshoz nincs is mit hozzáfűzni, kb mindent leírt.
2020. jan. 9. 15:05
 16/16 anonim ***** válasza:
83%

nekem sikerült sokszor, de csak a gyors és kemény ujjazástól. volt,hogy spriccelt, máskor meg csak folyt. hatalmas élmény, imádom átélni. magamnak sajnos még nem sikerült:)

23N

2020. jan. 12. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!