Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van nagyfarkú, pocakos férfi?
Figyelt kérdés
Es ha igen , ti találkoztatok vele ?2020. jan. 8. 10:05
2/7 anonim válasza:
Pocakom az nincs, de nagy farkam az sajnos van..
3/7 anonim válasza:
Itt biztos nincs, csak nagyfarkú és tökéletes testű.
5/7 anonim válasza:
Van.És igen.Lakásra hívtam.A start aproról.Azt írta ki sportolt.Szopni szeretet volna.Zako alatt nem nagyon
látszot,de amikor levette...Na nem órjási.Sajna a vékonyabbak,vagy a pocak nélkülieket szeretem.Gondoltam
már mindegy.Nagyon teli voltam.Két nap szünet,nálam már
sok.Lényeg,levetközött.Hosszuszáru alsó.Meg kérdezte
le e veheti,mert kiakarja verni,miközben szop.Hát
persze.Elöttem állt letolta,hát azt hittem,ülve elesek.
Elöttem logot egy kb 18-as lankad farok.Kint a makk.
Elkezedte verni,az meg nött és nött.Közben elém térdelt
és szopott.Föl állitottam,hogy lássam a farkát.
Kb 25cm volt.Megkérdeztem,hogy ezzel a répával passzív?
Azt monta nem egészen Szeret mident.De fölleg az anyagot.Amit utána csináltunk......
6/7 anonim válasza:
van, én találkoztam is már ilyennel swingerben. Érted, alapból nagy farkú pasi aki elengedi magát. Természetesen a kövérség csökkenti a méretet, legalább optikailag, de a zsírpárnáknál is, de akinek alapból nagy volt (és itt ilyen 20+ és vastagról beszélek), annak akkor is nagy lesz még látványilag is.
7/7 anonim válasza:
Hat van pocakom meg a mereteimmel is megvagyok elégedve attól függ mi számít a nagynak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!