Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfinek a szex "lelkileg" hogy lehet hogy nem "esik jól"?
Nem úgy van hogy pasik akkor és annyit akarnak szexelni amennyit csak tudnak?
Azt hogy kell érteni ha egy férfi azt mondja hogy úgy érezte közben testileg nagyon kellemes de aztán utána érzelmileg "nem esett jól neki".
És hogy igazából "megvilágosító érzés" volt erre rájönni mert végre nem kell folyton szexpartner után rohangálnia.
Megcsalásnál el tudok képzelni olyan érzést a pasiban, hogy érzelmileg megbánta.
Vagy többet várt a gégén, nagyobb orgazmust. Esetleg volt benne valamilyen görcs, hogy vajon sikerül-e rendesen teljesítenie, sőt, hogy egyáltalán eljut-e az orgazmusig, mert ugye ilyen is van, hogyha valaki túl sokat veri magának. Ezekre tudok gondolni, hogy közben járt az agya végig.
Nekem volt már ilyen. Volt, amikor már nagyon azon gondlkodtam, hogy szakitani kellene a lánnyal. Ő rámmászott, de nekem már nem nagyon volt kedvem hozzá, nem is esett jól.
Máskor meg ahogy az egyes irja, valami gondolat beakadt, rágörcsöltem. A csajom látta, hogy vmi nem ok, megbeszéltük, aztán később újra próbálkoztunk, akkor már sokkal jobb volt :)
36F
Nézd;ha egy pasi elég jóképű, van egy egészséges önbizalma,az első szeretőjétől számítva havi átlagban egy vagy annál több szexpartnere volt; nem fog elájulni,hogy valakit a legjobb tudása szerint meg...g.
-Mitöbb: eléggé unni fogja a ki-mit-tud szexet. Úgy fogja érezni magát mint egy szexi nő: semmi fajta lelki kielégülést nem okoz neki a szimpla (!) testiség.
"Nem úgy van hogy pasik akkor és annyit akarnak szexelni amennyit csak tudnak?"
A fiatal, tapasztalatlan fiúkról beszélsz. Aki már tapasztalt, az rájön, hogy mi a különbség egy mezei dugás és egy jó kielégítő szex között.
Ezért van az, hogy ahogy idősödik a pasi, annál jobban a minőségi szexet tartja előnyben. Én is már ilyen vagyok, képes vagyok 1-2 napig lemondani a szexről, csak hogy egy szupert szexeljek a harmadik nap. Mert ahogy mondod, lelkileg sokkal jobban kielégít.
Csak gondold át nőként, mi lenne a különbség akkor, amikor idegesen gyorsan maszturbálsz egyet a fürdőben, mert frusztrált vagy és unatkozol, de igazából semmi nem változik utána.
Vagy a másik, hogy egy szuper randi után, sok csábítást körülvéve szeretkezel egy hatalmasat a szerelmeddel és pont mind a ketten együtt élitek át az orgazmust, boldogan, izzadva, lihegve, egymás szemébe nézve, hatalmas mosollyal az arcotokon.
Mind a kettő orgazmus, de az első egy kivert két-perces, a második egy minőségi több órás, ami lehet már reggel elkezdődik, munka előtt, amikor egymást izgatva keltitek, de csak este fejezitek be.
És most találd ki melyik elégít ki lelkileg jobban. Melyik lesz amire még évek után is mosolyogva gondolsz vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!