Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én ilyen vagyok akkor sosem lesz részem szexbe?
Nagyon ijesztő de én már kiskorom óta azt érzem hogy nekem sosem lesz barátnőm. És eddig sajnos nagyon bejött. Eléggé zárkózott vagyok így barátaim sincsenek.
Szeretnék szexelni, meg szeretni egy aranyos lányt, de nem tudom hogy nekem lesz e valamikor.
Van olyan hogy valaki sosem szexel egész életében?
21/F
Ha ilyen felfogásod van akkor igen soha nem lesz.
L
Ezt már sok hasonló kérdésre megválaszolatlam...
Ezért most röviden teszem!
Hidd el ha itt írod ki ezeket, még nagyobb szánalmat keltesz a lányokban!
Senki nem fog a kérdésed láttán, eléd térdelni, és torokra venni.
Lépj ki a szobából, és legyél férfi, mert az kell a nőknek, férfi!
33/F
A gondolataiddal lekorlátozod magadat. Ne tedd! Vegyél részt az élet nevű játékban! Az eleje nehéz, de majd belejössz ;)
Olvass valami balf@$ztalanító könyvet, menj el pszichológushoz, a neten néz valami motiváló előadást, valami legyen, pajtás! A visszautasítás kicsit cinkes, amíg csiszolod a csajozókádat, addig kicdit döcögős, de megéri. Az ember élete végéig (vagy a házasságig) csiszolja úgyis a csajozókáját.
De a kölcsönös szerelem csodálatos, a hajukat tépve ba..ni a s..gglukukat, aztán meg az arcukra élvezni szintén :D
Lépj ki a komfortzónádból, szerezz magabiztosságot valahogy, legyél tökösebb kicsit, és ne hagyd magad.
Meglesz az az aranyos csaj, csak tegyél érte kicsit!
Én is már kis koromtól kezdve éreztem , tudtam hogy nem leszek űrhajós.
És ez be is jött idáig, persze nem is akartam és semmit nem tettem ezért hogy az legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!