Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem akar velem szexelni mit csináljak?
Mit csinálj? Készülgess lassan a szülésre, és ne ez legyen a legnagyobb gondod.
Most komolyan azért rinyálsz itt mert nem akar a párod úgy megd*gni miközben a babátok benned van?
Gondolkozz kicsit,
Gondolj bele, ha ne adj isten valami történik a picivel, úgymond rajta van a felelősség, mert ő csinálta.
Ilyenkor mindig gondoljuk bele magunkat a másik helyzetébe.
Ez nem azért van, mert nem kíván vagy nem szeret, hiszen akkor nem lenne veled, nem akarna tőled gyereket.
Ez egy ilyen időszak, aggódik értetek, igaz nem ők szülnek, de némelyik jobban aggódik, mint az anyuka 😄
Szóval ezt bírd ki valahogy, és beszéljetek nyugodtan ezekről, a kommunikáció mindig nagyon fontos.
Én minden aprónak tűnő dolgot, kétséget megbeszélek a párommal.
20/L
"na jó megesett a szíve rajtam." .... Basszus! A terhes nők nagyon szexik. Én minden nap megdugnálak...
35F
Az lesz csak poén ha a a szülés után a hormonjaid úgy megborulnak, + olyan kialvatlan leszel, hogy gondolni se bírsz majd a szexre...Mert tudod nem törvényszerű,de előfordulhat.És akkor jön a szerepcsere..
..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!