Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha azon aggódom 22 évesen hogy mi van akkor ha sosem találok olyan nőt akivel gyerekem lehet?
Normális barátnőt sem tudok találni, már néha azon aggódom hogy így hogyan lesz gyerekem. A lányok nagyrésze szerintem alkalmatlan normális kapcsolatra. Olyan fiúk kellenek nekik akik mindenre jók csak hosszútávú, boldog kapcsolata nem.
Kicsit kétségbe vagyok már esve.
Pasi téren is gázos a helyzet 🙄
20/L
Ezt már párszor megkérdezted.
Én is kétségbe vagyok esve, mert ez a férfiakról is elmondható.
Nem normalis. Get a life.
Ilyen vilagba ne is akarj gyereket inkabb, amilyen allapotok lesznek 10-20 ev mulva.
Ha te csak azért akarsz barátnőt hogy gyereket szuljon neked az mar regen rossz!
Ha szeretnél kapcsolatot akkor tegyél érte, ismerkedj. Ugyanugy ahogy a lányok kozott a pasik kozott is vannak olyanok akik alkalmatlanok kapcsolatra, de ettől függetlenül nem mindenki ilyen, úgyhogy nem ertem mit vagy kétségbe esve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!