Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a páromnak nincs orgazmusa,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a páromnak nincs orgazmusa, akkor valóban a férfi a hibás? Csajok, egy kiegyensúlyozott és boldog kapcsolatból kilépnétek, mert a sexbe nem éritek el az orgazmust?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb fél éve vagyunk együtt a párommal és tegnap szóba került egy olyan dolog ami nem hagy nyugodni.

Mikor megismertem akkor megtudtam, hogy neki még nem volt semmilyen orgazmusban sem része. Sokat kalandozott egy időbe azért hogy valakinél sikerüljön, de azt mondta hogy senkivel nem jött össze. Volt egyszer hogy egy csávó kb 1 órán keresztül nyalta és akkor remgett a lába, meg jó érzés volt de akkor se volt orgazmusa. Kb 40-45 partnere volt. Nálam 3-szor volt neki egy "jó érzése", de szerinte az nem orgazmus volt.

Na tegnap egy kolléganőjével erről beszéltek, és azt mondta neki, hogy neki is ilyen problémája volt, de most találkozott egy olyan pasival akivel állandóan orgazmusa van és hogy nem is tudta hogy ez ennyire jó, és állandóan csak sexelne. És hogy rájött hogy nem vele volt a baj, csak bénák voltak a partnerei és mindig a férfi a hibás. Azt tanácsolta neki, hogy addig keresgéljen a férfiak között amíg nem talál olyat aki képes arra hogy orgazmust okozzon neki. Szép tanács mondhatom... persze megnyugtatott, hogy nem fog elhagyni soha, mert nagyon szeret, de akkor is gondolom elültette a bogarat a fülébe. Engem meg nem hagy nyugodni a dolog, hogy valóban én lennék a hibás? Meg előtte nem jött össze a dolog rengeteg partnerrel neki, és mégis a férfi a hibás? Azt hozzáteszem, hogy soha nem csinált önkielégítést, és azt mondta nem is fog, mert nem akar magához nyúlkálni... hát így nehéz is lesz elérni az orgazmust, mikor ő maga se tudja hogy mi a jó neki.

2020. jan. 7. 11:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az én parommal kb 1.5 év jutottam el oda, hogy sikerült orgazmust elernem, de csak ugy, ha én vagyok felül. Amugy a parom sajnos hiaba kerem meg mutatom neki, hogy hogy simogasson lent, túl durva es az mar inkább kellemetlen mint kellemes. Amikir az ujját dugja belém is durva. Amijor dug, az kb 1 percig tart, nem sokar elvezek benne.

Ezert vettunk vibráló peniszgyűrűt, de csakis ha en vagyok felul lesz orgazmusom csak meg ha magamat dirzsolom.

2020. jan. 7. 15:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Elélvez*
2020. jan. 7. 15:03
 13/16 A kérdező kommentje:

# 11

Az én barátnőmnek szűk puncija van, igényli is az előjátékot mert anélkül nem tudom berakni.

Éppen most sexeltünk egy jót és azt mondta hogy megint megvolt neki az a nagyon jó érzése. Pedig most viszonylag gyorsan elmentem, mert 15 perc volt úgy hogy lovagló pózba csináltuk. Átlagosan 30-50 perc mire végzünk és a végére bevadul kicsit megkarmol meg ilyenek :D Szóval tényleg jól érezzük magunkat, csak az orgazmus ami kimarad neki. Azért becsülöm benne, hogy elmondja mert sokan csak színlelik az orgazmust ami még rosszabb. Most tervezek kipróbálni még pár dolgot, amivel talán sikerrel járunk. Köszönöm a válaszokat. :)

2020. jan. 7. 18:51
 14/16 anonim ***** válasza:
51%
11es vagyok, vibralos peniszgyurut ajaNlom. Amugy nem lehet, hogy van orgazmusa csak nem tudja mi az? Ő is csak lovagloba élvezi? Még probaljatok ki a kiskiflit es kozben simogasd a csiklojat. Nyalni szoktad?
2020. jan. 7. 19:02
 15/16 anonim ***** válasza:
51%

9-es vagyok, a 11-es kommentelőre (is) reagálva, én is a vibrátort ajánlom. Nálunk alap, anélkül is szexelünk, anélkül is tudunk orgazmust elérni, de egy megfelelő csiklóvibrátorral szinte már csalásnak fogjátok érezni a szexet. És persze szidni fogjátok magatokat, hogy miért nem vettetek előtte.

Nekünk is volt péniszgyűrű vibrátorunk, ami igazából felnyitotta a szemünket arra, hogy érdemes ilyenbe invesztálni, de a gyűrűvel az volt a baj, hogy precízen el kellett kapni a megfelelő pontot és persze olyankor én nem mozoghattam. Ezért áttértünk olyanra, ahol a párom használja a kütyüt én pedig benne vagyok és mozgok.

A lovagló dolog is igaz amúgy, nekem is van lány ismerősöm aki csakis abban a pózban képes, mert akkor mindent ő irányít, mozgást, erősséget, mindent.

A síkosítót is ajánlom, főleg ha nehezen megy az elején a behatolás, de maga a vibrátor miatt is. Lehet anélkül is használni, de hidd el, egy csepp síkosítóval tízszer jobb érzés lesz a lánynak, mert elvesz minden erős durvaságot és selymesebbé teszi a vibrálást. Kb olyan különbség mint neked egy száraz punci vs. egy jó lucskos, beindult.

2020. jan. 8. 09:05
 16/16 A kérdező kommentje:

# 14

Leginkább csak lovaglóba élvezi.

Mármint akkor mondja hogy van egy nagyon jó érzése.

A kutyapózt mostanába annyira nem erőltetjük mert fájni szokott alul a hasa körül utána.

Nyalni is szoktam, de mikor már csinálom egy ideje és látom hogy élvezi, akkor rendszeren ő húz magához hogy sexeljünk. Meg a másik, hogy én mondjuk eléggé gyorsan elfáradok és 5-10 percnél tovább nem szoktam csinálni.

# 15

Síkosítót szoktunk használni, de attól is elijesztettem egy időre mert ilyen orgazmus gélt vettem, de úgy csípte a punciját hogy 2-3 hétig semmi ilyesmit nem engedett használni :D

Milyen vibrátort szoktatok használni?

2020. jan. 8. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!