Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki volt már nudista strandon? Milyen volt?
Bementem, lerakodtam a fűre a holmimat, leterítettem a gyékényt, strandtörölközőt, levetkőztem meztelenre, majd kifeküdtem napozni: ennyi.
A nudistra strandban nincs szexuális töltet, ugyanúgy, ahogy a normál strandon sem egymás izgatására vetkőznek le az emberek éppen valamit fedő alsóneműféle fürdőruhára.
Ha belegondolsz, ez csak szokás kérdése, hogy egy átlag strandon az emberekben semmi szégyen nincs majdnem teljesen pőrén mutatkozni, hiába sokkal többet , sőt, majdnem mindent megmutat magából, mint bárhol másutt, de a többség idegenkedik attól, hogy ledobja azt az utolsó darab ruhát.
Pedig aki már látott puncit, vagy farkat, annak már nem kéne annyira újdonságnak lennie, ha lát egy újabbat.
Az, hogy nálunk a fürdőruha a strandon az elvárás, ugyanannyira bekövült kultúrális dolog, mint, hogy az araboknál a nőknek a teljes testet el kell takarni. Értrelme nem sok van, csak ez a szokás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!