Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mitől jön meg a kedve a szexhez általában?
Mond meg kerek perec,hogy nagyon szexi. Szeretnél vele lefeküdni. Gyakran egy dicséret is elég. Én egy lány baráttal jártam úgy,hogy beszélgettünk nagyon sokat szexröl, valahogy kilátszott a bugyija megdicsértem utána kérdezte,hogy akarom e látni a bugyit. Persze,hogy akarom a fürdőbe levette és csak bugyiban bejött a nappaliba. Megdicsértem,hogy nagyon szexi. Erre az ölembe ült, csókolóztunk és utána meglovagolt.
Nem kamu, pedig nagyon csúnya vagyok és kövér is...
Másik nagy franciaágyon laptoprol romantikus filmet néztünk és közben simogattam, a fejét maszíroztam. Kerestem a fizikai kontaktust. A film 3/4edénél megkérdeztem,hogy nem e szexelünk és képzeld belement.
Szóval valamit tényleg rosszúl csinálsz. Minden nő szeretne szexelni. Szerintem legyél kedves és udvarias. Add magadat, ha bunkó vagy légy önmagad. Ne egy kitalált fickóba szeressenek bele, mert úgyis kiderül,hogy ki vagy. Aztán kamu fickóval nem kufircolnak.hacsak nem egyéjszakás exen bosszútálló szexet keresnek.
11 jól mondja, főleg az exen bosszúálló szexet. XDD ami annyira tré. gondolhatjátok, mennyire bosszút állnak az exen.. mindenki mennyire rosszul jár tőle :D pedig ez annyira tipikus!!
Az ex konkrétan már lesz.rja
Te jól jársz. :D
szerencsétlen csaj meg sopánkodik és szánja bánja, aztán gereblyézi a megmaradt tartását XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!