Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell jól használni?
Figyelt kérdés
Sokszor mondják a nők, hogy nem baj, ha kicsi a pénisz, ha jól használod. Nekem 16cm és vastag. Nem tudom nagy vagy kicsinek számít e ez. Nem is érdekel, inkább az érdekel, hogy hogyan kell jól használni? Mit értenek ez alatt? Nekem azt mondják, hogy soká megyek el. Most akkor nem az a lényeg, hogy sokáig bírjuk?#jószerszám
2020. jan. 5. 13:54
1/4 anonim válasza:
Hát, ha ezt itt kell elmagyarázni, akkor légy szíves csak és kizárólag vizelet ürítés céljából használd!
2/4 A kérdező kommentje:
Sok értelme volt ezt most ide írnod hülyegyerek
2020. jan. 5. 14:00
3/4 anonim válasza:
Pedig igaza van. Most komolyan, itt akarsz megtanulni dugni? Amúgy is, minden csaj másképp értelmezi a jót, az aktuális partnereddel kéne ezt megbeszélned.
4/4 anonim válasza:
Jól akkor használod, ha a nő elélvez tőle. A nők nem egyformák, nem ugyanattól élveznek el. Van, akinek kell a 15-20 perces dugás, de van, akinek 3 perc elég. Van, aki azt szereti, ha erősen dugod, más azt, ha játszol vele. A péniszed megfelelő méretű, nem kell aggódnod. Vedd észre, mit szeretne a nőd! Nem akkora nagy tudomány, meg is kérdezheted őt.
Most komolyan újat mondtam neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!