Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám normálisan használni az óvszert? HELP.
Az a bajom hogy vastag a péniszem és amikor merevedésem van a bőrt nehezen lehet csak (De egyébként lehet) hátrahúzni.
Szerintem nincs rövid fitymafékem meg semmilyen problémám csak a barátnőm szeretné hogy szexeljünk kiprobáltam már kb 5 fajta, márkájú óvszert de sose tudom normálisan használni.
Azt tudom hogy hogyan kell felhuzni megcsipem a sperma zsákot vagyis kiszoritom a levegőt majd felhuzva a bőrt letekerem teljesen a gumit, nekem ehhez nem elég kettő kéz, normálisan felhelyezem ahogy tudom szépen tartja magát. A bőr se csúszkál de mivel még nem hatoltam be hüvelybe ezért kiprobáltam a maszturbálást, de az első Óvatos és alig szorított péniszemen, amint előre húztam a bőrt az elkezdett felcsuszni a makkomra, es a gumi elejébe pedig létrejött a buborék ami kiszakadhat legrosszab esetben.
Annyi lenne az egész hogy amíg hozzá nem érek a péniszemhez és húzgálni nem kezdem addig a bőr is feszes a makk alatt. De utána minden kínja van. Ez a szex során más milyen lehet? Ott feljohet a bőr?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!