Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szűz még és egyszerűen minden fáj neki, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már volt dolgom szűz lánnyal ott könnyen mentek a dolgok, de ezt most nem akar sikerülni.. Simán az egy ujj is fáj neki, pedig nedves rendesen stb..2020. jan. 5. 13:16
2/9 A kérdező kommentje:
20
2020. jan. 5. 13:20
3/9 anonim válasza:
Nekem is így volt (én voltam a lány), nemhogy egy ujj fájt, tampont se tudtam használni, pedig én is nedvesedtem rendesen. Aztán a baràtommal kitartó munka mellett megoldottuk a problémát, több alkalommal csak ujjazott (1 ujjal) vagy nyalt, aztán fokozatosan több. De ez persze a barátnődön is múlik ugye, mert ha “eldöntötte” hogy ez biztos fájni fog, akkor fájni is fog. Szerintem beszélj vele erről, és fokozatossàg. Sok sikert :)
4/9 anonim válasza:
Szerintem ez inkább valami lelki gát lehet, lehet, hogy fél. Sok türelem, hosszú előjáték, kérdezgesd, hogy mi a jó neki, stb.
Nekem is fájt az első, mint ahogy szerintem a lányok 95%-ának, de én összeszorítottam a fogam és azt mondtam, hogy na, essünk túl rajta :D
6/9 anonim válasza:
Nekem.is fajt szuzen minden, nem szuzen mar minden jo volt
7/9 anonim válasza:
Na ezért nem kezdek szűz lánnyal. Csak a kínlódás. Volt nekem is tapasztalatom egy kettőhöz azóta azt mondom kösz szépen, de nem
8/9 anonim válasza:
Nekem is volt igen szűk barátnőm, de óvatosan gond nélkül belement a végén. Küld hozzám terápiára.
9/9 A kérdező kommentje:
Oké küldöm! Név? Lakcím?
2020. jan. 5. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!