Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha ezt találnátok a pasitoknál?
Figyelt kérdés
Tegnap megleptem a barátomat és az anyukája beengedett mondta hogy menjek fel hozzá. Eléggé meglepte gyorsan felugrott, mondtam neki hogy menjünk csavarogni a városba, benne is volt és kiment zuhanyozni. Én meg csak úgy nem tudom miért körbenéztem nála, még nem voltam nála. Aztán a fiókjába addig meddig nyúlkáltam míg találtam egy Fleshlight nevű dobozt, művagina volt benne. Kicsit ledöbbentem sose láttam még ilyet, aztán gyorsan visszatettem. Vagy ez teljesen normális? Nem hiszem azért hogy minden pasinak lenne ilyen, bár mondjuk 2 évig nem volt barátnője.2020. jan. 4. 18:17
1/11 anonim 

válasza:

Hát amíg nem műfarkat találsz, addig nem kell aggódnod.
2/11 anonim 

válasza:

lehet az ágy alatt volt a szeretője és benne maradt a művagina a hirtelen elrejtőzködés közben
3/11 anonim 

válasza:

Egyszer kíváncsiságból én is rendeltem egy ilyet, de számomra kellemetlen élmény volt inkább, így kis is dobtam. Meg sem közelítette semmilyen szinten az igazi punci hatását.
Nem kell ennek túl nagy jelentőséget tulajdonítani. Ugyan az mintha nőként lenne egy vibrátorod.
4/11 anonim 

válasza:

Lehet haverjaitol kapta pl szuletesnapjara, nalunk szokas volt :D
Amugy meg nem értem minek nyulkalsz más lakásába
5/11 anonim 

válasza:

Nem normális. Jobbat érdemelsz. Engem. Én még csak nem is maszturbálok, csak a tiéd lennék.
6/11 anonim 

válasza:

Normális, ugyanolyan mint a dildo. Természetes.
7/11 anonim 

válasza:

#5 te most rászeretnéd beszélni magad?
8/11 anonim 

válasza:

when a girl buys a vibrator, its seen as a bit of naughty fun. BUT when a guy orders a 240 Volt FuckMaster Pro 5000 blowup latex doll with 6 speed pulsating vagina, elasticized anus with non-drip semen collection tray, together with optional built in realistic orgasm scream surround sound system, hes called a pervert?
9/11 anonim 

válasza:

Teljesen normális, nem is lett volna szabad meglepődnöd, vagy aggódnod emiatt.
10/11 anonim 

válasza:

Nekem is van. Imádom. Persze ritkán használom, mert a barátnőmmel mégis csak jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!