Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok ha találnátok a párotokról régi szex videót?
A barátnőmmel együtt élünk 2 éve és bár tudom hogy volt előttem kapcsolata annyira nagyon nem mentünk bele soha.
A múltkor rendezgettem át a régi dolgokat a gépeken és tálaltam 1 régi pendriveot és ránéztem hogy van e rajta bármi ami kellhet.
Gyorsan rájöttem hogy ez az ő régi pendriveja és tálaltam rajta elég durva szex videókat... Az egyik videón konkrétan körbeállták...
A video nevéből ítélve ez olyan 5-6 éve történhetett de baromira sokkolt és nem is tudom mit csináljak. Főleg mivel a videón persze látszik hogy valaki más csinálta tehát gondolom másnak is megvan a video.
Volt valaki bármi hasonló szituba? Elmondjam neki vagy tegyek úgy mintha semmi nem történt volna?
Semmit. Bele se néztem volna. Ez régen történt.
L
Őszintén? Kicsapnám rá :P
Am meg régen történt. Most veled van, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!