Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Néhány nő meg szokta nézni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhány nő meg szokta nézni szex előtt a férfi péniszét?

Figyelt kérdés
Nem szexeltem még túl sokat, de nem tudnám megmondani milyen hosszú és milyen vastag péniszekkel volt dolgom, csak kb. érzésre. Nem veszem annyira szemügyre.
2020. jan. 4. 18:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Alap.

Te is meg nézed a puncit vagy vaktában tolod valahová?

2020. jan. 4. 18:09
 2/8 anonim ***** válasza:

Ja hogy Te vagy a nő

Sose dugtam úgy h be láttam volna

De nem mértem le

2020. jan. 4. 18:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Láttam párat, de egyet sem tudnék megmondani én sem. Láttam-fogtam persze de az agyam nem arra koncentrált, hogy ezen izéljek :)
2020. jan. 4. 18:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Megszokták, kaját is meg kell nézni, hogy mit eszik az ember.
2020. jan. 4. 18:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha nem vaksötétben csináljátok, elkerülhetetlen, hogy meglásd, de én sem hiszem, hogy nekiállnék végigmérni minőségellenőr stílusban.
2020. jan. 4. 19:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, már csak azért is látom, mert van egy bizonyos dolog amit előjátéknak hívnak.
2020. jan. 4. 23:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én meg szoktam nézni, fél szemmel odanézek mert kivanvsi vagyok rá. Múltkor a pasi meg észrevette,hogy megnéztem.
2020. jan. 4. 23:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát most nem álltam neki a cm-el méricskélni mihelyst lekerült a gatya, de akarva-akaratlanul is láttam, persze.De annyira én sem jegyeztem meg, hogy kinek, mekkora.
2020. jan. 4. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!