Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szólta-e el magát már valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szólta-e el magát már valaki ilyen ritka hülye módon?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 2 napja együtt voltunk, és azóta nagyon fúj rám. Gondolkodtam a dolgon, már azon, hogy miért pikkel rám, de nem igazán éreztem, hogy bármi olyat mondtam volna.

Azt tudni kell egyébként, hogy amikor együtt vagyunk van kommunikáció, persze nem olyan szinten, mint amikor egy randin vagyunk, vagy vacsorázni stb., hanem ha valami jó, nem jó, akkor azt közöljük a másikkal, szeretlek, imádlak, imádom a *****-at, imádom ezt azt stb stb. és eddig nem volt semmi baj, 2 nappal ezelőttig.

Rákérdeztem aztán ma barátnőmnél arra, hogy most akkor konkrétan mi a baj? Elmondta, hogy amikor rajtam volt (nem írom le bővebben bocsi) akkor kérdezte ilyen halk hangon, hogy "jó?" "szűk vagyok?" meg efféléket aztán megkérdezte, hogy szeretem-e. Az fájt neki a legjobban mikor mondta, hogy erre, hogy szeretem-e, azt mondtam neki, hogy csak akkor ha dughatom (már majdnem elélveztem mikor mondtam, és akkor valahogy elszóltam magam). Ezután már rémlett, hogy miért ugrott le rólam egyből és abba is maradt az egész, és hát én meg rákérdeztem, hogy most komolyan emiatt? Mert hogy ez neki nagyon rosszul esett és azt mondja már nem tud bízni bennem. Nekem meg ez esett rosszul. Félek, hogy szakítani akar. Jó volt bennem egy pár feles is, de nem voltam részeg, csak kótyagos az italtól, de őt ez nem érdekli. Azóta hozzá sem érhetek, amitől én már felrobbanok. Valaki volt, hogy hasonlót szólt már a barátnőjének vagy barátjának? Nektek mit segített a békítő vacsora békítő szexszel?

2020. jan. 4. 16:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Jó nagy paraszt vagy. :DDD

A békítő szex biztos segíteni fog miután azon sértődött meg, hogy azt mondtad akkor szereted amikor dughatod.

2020. jan. 4. 16:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem is mondtam komolyan.
2020. jan. 4. 16:53
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
A barátnődet se kell sajnálni. Szex közben ilyen baromságokat kérdezni...
2020. jan. 4. 17:10
 4/10 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem meg a csaj reagálja túl. Ittasan a szex hevében mond ilyet a másik. Legalábbis nálunk volt nálunk ilyen de ezen én nem akadtam ki. Pontosan tudom, hogy szeret.
2020. jan. 4. 17:10
 5/10 anonim válasza:
100%

Lehet, hogy azért akadt ki ezen ennyire, mert egyébként sem mondod neki/mutatod ki, hogy szereted, így simán arra gondolt, hogy tényleg csak ezért vagy vele és véletlenül egyszer őszinte voltál. A kérdéseiből, amiket szex közben tett fel neked, így is lejön, hogy nagyon gyenge lábakon áll az önbizalma, egy ilyen beszólás meg még jobban lehúzta.

Ha fontos neked, akkor mutasd meg neki, hogy mennyire szereted, ha viszont tényleg csak azért vagy vele, mert éppen van kit dugni, akkor inkább hagyd, csak bántod ezzel a hozzáállással.

2020. jan. 4. 17:33
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
Hát szerintem ezen én is megsértődnék. :D Ne szexszel akard kibékíteni, hanem beszélgetéssel.
2020. jan. 4. 17:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"valahogy elszóltam magam" Általában elszólni magát az ember az igazságról szokta, amit amúgy nem akarja, hogy kiderüljön.

Na most az a helyzet, nekem a párom elég szabad szájú, elég bunkó stílusa van alapjáraton (az enyém se túl finom), ez viszont olyan, ami nálam is kiba$zná a biztosítékot, ez megborítana már mindent.

Hasonló volt az exemmel, már nem voltunk együtt, de szexeltünk még párszor, mikor éppen sz0ptam, és megszólalt, hogy "Ezaz, csináld, úgyis csak erre vagy jó, hogy szopjad a (...) fa$zom"

Na ez volt az a pillanat, hogy abbahagytam, és többet nem akartam látni.

2020. jan. 4. 17:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem is bántana. Miért csúszna ki bárki szájából olyasmi "a pillanat hevében", amit valójában nem is úgy érez? Pont, hogy akkor a legőszintébb az ember, amikor nem gondolja át, hogy mit mondjon.
2020. jan. 4. 18:39
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

nagyon gáz vagy! :D

1 amit mondtál sajnos az igaz neked csak arra kell...

érdekes modon mikor mi szexeltünk valahogy mindketten mondtunk többször is... hogy "szeretlek" vajon miért??? :S szinte minden aktusnál...

2020. jan. 4. 20:20
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez elég gaz

Én is ugyanígy reagáltam volna a baratnod helyében...

Meg a pia és az, hogy a szex hevében mondtad, pont hogy nem mentség, mert akkor őszintébb az ember...

2020. jan. 4. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!